Реклама / Ads
0| 7201 |28.05.2007 АКТУАЛНО

Ще завъртя главите на българската публика! - заканва се порнозвездата Дора Месарош

.
Куп унгарски красавици пристигат у нас утре и ще окупират София, заради еротичното изложение "Ерос шоу", което се открива на 21 март в зала "Универсиада". Евтини вибратори ще зарадват посетителките на Еротичния фест. Най-евтиният артикул ще се продава само за 15 лева, хитът сред палавите играчки е музикален вибратор за 149 лева, той се свързва с I Pod, CD и mp3 плейъри, компютр
 

Дора, какво знаеш за България?

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Не много. Никога не съм идвала у вас, но съм слушала много добри неща за вашето Черно море. Сега наистина се надявам сама да видя всичко и да разгледам най-големите ви забележителности. А освен това, една моя позната актриса, която идва редовно у вас, ми сподели,че вашите мъже са много интересни, дори прекрасни!

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->С какво тогава ще ги изненадаш?

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Не ми се иска аз да разказвам всичко за шоуто си, то трябва да се види на живо. В него има и перверзност, аз си падам по тройните игри, по секса с двама мъже едновременно, за вас в България съм подготвила едно специално представление с още две момичета, направо ще ви завъртим главите и накрая няма да може и дума да обелите!

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->А как стана порноактриса?

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Една моя близка работеше в този бранш и ме запозна със своя продуцент, той ме хареса и така направих първите крачки. Харесвам порноиндустрията, посещавала съм толкова различни и все хубави места по света, пък и аз обожавам да показвам голото си тяло пред камера. С парите , които изкарвам, живея като принцеса. Харесвам лукса, а определено , ако бях станала продавачка или сервитьорка в магазин, нямаше да живея , така, както сега. Аз се чувствам успяла жена, без някой богат чичко да ми дава пари.

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Какви подаръци обичаш да получаваш?

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Въпреки това, което казах току-що, не се чувствам напълно материалист, но обичам и скъпите подаръци. Често ми подаряват например секс-играчки, даже един приятел преди време ми подари за рожденния ми ден пакет презервативи, а завършека на вечерта беше доста бурен-презервативите почти свършиха накрая! Но определено съм получавала и далеч по-романтични подаръци.

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]--> А как твоите приятели възприемат, това, което работиш?

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Моите приятели одобряват професията ми и ме подкрепят, когато трябва, нали затова са приятели!

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Ти имаш сериозна връзка, оказа се,че и твоята колежка Мария Белучи също има сериозен приятел, как подържаш тези отношения?

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Струва ми се,че наистина съм късметлийка в това отношение, аз се нуждая от много повече любов ....Благодаря на съдбата,че до мен има човек, който ме разбира и приема най-вече, това, с което се занимавам. Не ме ревнува, а ревността е опустошителна за всяка връзка между мъж и жена.

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Каква е разликата в секса , който правиш с гаджето си и този, когато се снимаш?

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Когато съм с приятеля си, правя специални неща за него. Украсявам спалнята ни и банята с рози, сексът с него е по-специален, без никакви задръжки, ако спонтанно се пожелаем един друг, тогава сексът е разбиващ! Когато отсъствам и съм била дълго време на снимки в чужбина , и се прибера у дома, усещам,че взаимно сме си липсвали много. Аз не мога да издържа дълго без своя приятел.

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->В такъв случай, възможно ли е една порноактриса да бъде и прилежна домакиня?

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->А защо да не може? Вярно е, че двете неща не се връзват много едно с друго, но аз например обичам да готвя, правя на моя приятел най-различни кулинарни специалитети, когато имам свободно време. Но и не мога да си се представя само да седя пред готварската печка в кухнята, затова не отказвам покана за изискана вечеря в някой луксозен ресторант.

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Ти наистина имаш страхотен външен вид и перфектна фигура, как се поддържаш?

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Не спазвам диети. Даже ям дюнери и хамбургери, но аз впоследствие доста бързо стопявам излишните килограми. Тайната на хубавата фигура е многото секс. Понякога тренирам и в домашния си фитнес салон.

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Коя е най-трудната секс сцена, в която си се снимала?

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Онези, които смятат,че снимането на порнофилми е лесна работа, жестоко се лъжат! За конкретна сцена не мога да се сетя в момента, но когато условията са трудни, тогава наистина не е лесно- когато е студено например. Или когато една сцена трябва да се повтори много пъти, трябва да се повтори няколко пъти. Спират снимките, коригира се грима и пак наново, не е лесно.

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Какво ще правиш, когато спреш да се снимаш в порнофилми?

<!--[if !supportLists]-->- <!--[endif]-->Надявам се, когато дойде този момент, а за него все още не съм се замисляла, да съм спестила достатъчно пари, така че, да не правя нищо ангажиращо. Да живея в някой океански курорт и да се глезя по цял ден с любимия човек.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7259 |23.04.2024 Д-р Александър Симидчиев пред ФрогНюз: Имаме нужда от дозирана и научно базирана реакция спрямо ситуацията с коклюша . 9| 28823 |22.04.2024 Падна плочата с една от най-гoлемите исторически лъжи. Демонтажът на МОЧА продължава . 0| 3097 |20.04.2024 Тежка катастрофа с български автобус в Турция, има 11 ранени . 3| 11045 |19.04.2024 Прокуратурата предлага драконовски мерки срещу пияни и дрогирани шофьори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads