Реклама / Ads
32| 6384 |19.03.2015 АКТУАЛНО

Симеонов: ДПС гаси с бензин циганското напрежение, което създава

.
Валери Симеонов
При нас няма език на омразата. Тези хора са наистина озверени и човекоподобни. Какъв е този, който уби Вероника за 25 лева? Какъв е този, който изнасилва баби? В малките градове и села е страшно. Там хората треперят. ДПС създават етническото напрежение и после гасят пожара с бензин. Това заяви в предаването "Още от деня" съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов, коментирайки циганите и ДПС.
 
Ние сме за задължително гласуване. Юристите ще си свършат работата, когато се вземе решение в Народното събрание. Те не са водещи в случая. Няма общо между Конституцията и взимането на такова решение. Всички партии подкрепят задължителното гласуване, но докато са в опозиция. Сега ние сме единствените, които стоим твърдо "за" и ще внесем законопроект, те нека си правят референдум. Ако не се приеме задължителното гласуване, купуването на гласове ще продължи. В нашия законопроект ще предложим много по-тежки санкции за този вид търговия, посочип той.

Твърдо стоим и зад искането си за избирателен ценз. Тези хора, които не могат да четат и пишат нямат право да определят бъдещето на България. Те не се интересуват от управление, политики и тн. Тях ги интересуват 20 лева и канапчето. С избирателния ценз няма да изолираме тези хора, просто избирателите на ДПС ще намалеят, каза още Симеонов.

 Ще предложим още и активна регистрация. По този начин ще отпаднат мъртвите души и гласовете фантоми. При нас няма език на омразата. Тези хора са наистина озверени и човекоподобни. Какъв е този, който уби Вероника за 25 лева? Какъв е този, който изнасилва баби? В малките градове и села е страшно. Там хората треперят, категоричен бе той.

 Аз не говоря за всички цигани. При мен работят много цигани. ДПС създават етническото напрежение и после гасят пожара с бензин, обяви още лидерът на НФСБ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4968 |09.03.2015 Адв. Симеонов: Връщането на Цв. Василев няма да стане утре . 1| 5223 |22.02.2015 Бензинът намали и автобусните билети . 4| 4945 |20.02.2015 Бензинът скочи, прехвърли 2 лева за литър . 14| 8069 |15.10.2014 Адв. Симеонов: Българин е поръчал Цветан Василев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads