Реклама / Ads
7| 10488 |26.06.2017 АКТУАЛНО

В. Симеонов: Президентът и Йончева ще отговарят пред прокуратурата за оградата

.
Валери Симеонов Източник: БГНЕС
Ще успеем да спрем алкохолните обиколки по морето. Те са в сивата икономика. Плащат на туроператора еднократно. Събират се на определено място и тръгват по заведенията, където не им издават касов бон. Рискът от менте алкохол е много голям. Една „Якоруда “ може да се повтори на Слънчев бряг.
 

Това каза Валери Симеонов по БТВ. България няма печалба, но рискът  и хаосът са големи. През тази седмица ще спрат тези обиколки. Не са само пияни младежи на Слънчев бряг.  Слънчев  бряг е изградил рейтинг на алкохолна дестинация. Който иска да си се напие, ще си се напие. Това ще става без нарушаване на обществения ред. Няма да се прекъсне стремежа към бързо опияняване, но да не пречат на останалите.

 

Сега бяхме на  проверка. Уточнихме с ръководството на МВР, че КАТ ще влезе в Слънчев бряг. Години наред КАТ не влизаше вътре и цареше пълен хаос. Триколките нямат касов апарат и трудови договори. Кара се по пешеходните алеи. Навсякъде препускат тези средства. Не ходя на Слънчев бряг. Почивам в Бургас. „Оксижен“  има няколко акта. То беше на Божо Кравата. Обещах му, че ще го затворя. Същото е и със заведения като  „Бакарди“, „Дебелата котка“, вижте само как се казва. Цели кланове  от Северна България от нашите мургави събратя джебчийстват. Особено внимавайте, като видите бременна с дете, значи могат да ви преджобят. Следят с термокамери  наблюдават кога обектите влизат в морето. Нашите мургави събратя се заравят  в пясъка и дебнат  кога някой ще се отдаде на нощно къпане или удоволствие по двойки, сещате се.

 

Спор с Елена Йончева нямам. Ще се видим съда.  Йончева  и Румен  Радев ще отговарят на прокуратурата. Да продължават да търсят негативи и пропуски. Имам информация, че Йончева обикаля границата. Питала е дали имат нужда от дрехи, кубинки. Оградата може да се прескочи със стълба. Говорим за 4 метра височина. Не навсякъде има камери.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5271 |14.06.2017 Президентът награди Бербатов и Фиго за благородната им кауза . 0| 6322 |13.06.2017 Бивш. зам.-министър: Елена Йончева e конспиратор . 1| 5118 |12.06.2017 Президентът ще помага на Босна и Херцеговина за ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads