Реклама / Ads
23| 11090 |01.10.2019 АКТУАЛНО

Скандал в ефир с Волен Сидеров спря извънредно предаването „Референдум“ по БНТ

.
В разгара на скандала Източник: БНТ
Скандал в ефир с Волен Сидеров спря извънредно предаването „Референдум“ по БНТ. До словесна престрелка се стигна, след като времето за говорене на лидера на „Атака“ свърши и водещата Добрина Чешмеджиева му отне думата, като изключи микрофона му.
 

Това ядоса Волен Сидеров и той започна да търси сметка на Чешмеджиева колко е бюджета на БНТ. Попита я също така защо обществената телевизия му налага цензура. Другите представители на партии опитаха да кажат нещо, но не успяха. След като изсипа куп обиди по представители на различни политически сили в дебата, той нарече кандидат-кмета на ВМРО Ангел Джамбазки за София „гей".

 

В един момент към Сидеров се приближиха двама жандармеристи с готовност да го изведат насила от студиото. До подобно шоу така и не се стигна. Юлиян Ангелов от ВМРО не издържа и напусна. Млади хора от публиката също го последваха. Междувременно атакист номер 1 обяви и че лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов е крадец, а неговият заместник Ангелов го заплаши, че го чака съд. Водещата дълго спори с Волен Сидеров, но накрая се видя принудена да спре за кратко предаването.

 

След прекъсването „Референдум“ се завърна за заключителните послания за предизборната кампания на гостите, а Сидеров и поддръжниците му в студиото си бяха тръгнали. Юлиян Ангелов също не се завърна.

 

 

Коментарите на журналисти в социалните мрежи не закъсняха:

 

Соня Колтуклиева:

Ако Емил Кошлуков беше генерален директор намясто, трябваше да влезе в студиото на “Референдум” и да въведе ред, т.е. да се справи с агресията на бившия си началник Волен Сидеров.
Срамно. Срамно. Срамно.

 

Май не бива да се изненадваме, че Волен Сидеров се държи така брутално в БНТ. Нали тъкмо той легитимира Емил Кошлуков като програмен директор на ТВ “Алфа”, за да участва в конкурса за генерален директор на БНТ.

 

Не, не е безпомощна Добрина Чешмеджиева. Оставиха я сама да се справя с безпардонния и брутален Волен Сидеров, подкрепян от Веселин Марешки.
Един истински мъж не се намери в БНТ.

 

Стоян Тончев

Обществен скандал по обществената БНТ!
Сега!
Пристигна и охраната! Жандармерия.
Белото на никой не прощава.

 

Татяна Кристи

Разбирам, че бнт е преместило студиото си в лудницата за неизлечимо болни...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 8392 |24.09.2019 Смъртта на боксьор с двойна самоличност прераства в скандал (обзор) . 11| 9069 |18.09.2019 Братя Григорови за шпионския скандал: Бърка се шпионаж със слугинаж . 17| 15481 |10.09.2019 Грандиозен шпионски скандал! Сътрудник на Путин - агент на ЦРУ, президентът уволни 30 генерали . 20| 11623 |26.06.2019 Скандален закон облекчава използването на нацистки символ в Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads