Реклама / Ads
68| 13558 |27.02.2009 АКТУАЛНО

Скандал: Затвориха устата на Милен Цветков и Люба Кулезич заради властта

.
„Когато управляващите се осират, осират се..." На това място изречението на водещия на „Здравей България" - Милен Цветков бе гилотинирано с внезапно пускане на рекламeн блок.
 

Без предупредителн музикални тактове, както се прави обикновено, за да могат гости и водещи да завършат мисълта си поне. По този начин някой спря  темата за скандалите у нас и по света, която нищеха известната журналистка Люба Кулезич и водещия Цветков. В момента, в който обстановката се нажежи заради примерите от родната действителност, в която за скандално се представя ако някой си покаже прашките пред камера. Но не и случаите, в които „един батко дава на братко milen.jpgмилиони", или когато „става самоубийство в една партийна централа" или пък когато „управляващите се осират". Това не е скандално, а тези които трябва да реагират като ужилени, се правят, че не се е случило нищо. Кулезич даде пример с германска пънк група от 70-те, чийто представител скача в телевизионно студио и започва да сече масата с брадва. Това е скандално поведение, но то не е по сценарий, а му идва на човека отвътре. Скандално, според Кулезич, е обичайното поведение на нестандартните хора, тези, които са извън клишетата и фалшиво наложената маска на морала. Останалото е лицемерие, допълни Милен Цветков, който се закани да воява с това лицемерие до дупка. И двамата, подкрепяни плахо от Лора Крумова, вървяха шумно към доказване, че истинските скандални личности у нас са обявени от политическата класа за палячовци и луди, защото казват и показват истината. По този начин се произвеждат „скандали" от това, че някаква фолкзвезда си е показала зърното на гърдата, а безобразията в държавата се представят като нещо незначително.

 

Frognews.bg счита, че Милен Цветков бе прекъснат на средата на изречението умишлено, в момент на паника, че ще каже още по-нелицеприятни неща за управляващите. Сигурни сме също, че от телевизията ще обяснят, че има фирмена политика да се спазва точно пускането на рекламния блок или нещо от този род. Е, зрителите и нашите читатели сами ще преценят.  
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 8659 |26.02.2009 Пламна нов скандал с българските военни гробища в Македония . 1| 5914 |26.02.2009 New York Post уволни легендарна 86 годишна журналистка . 33| 6321 |24.02.2009 Холандска телевизия снима филм за корупцията у нас . 2| 9481 |23.02.2009 Аля Милушева ще облича участничките в Мис България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads