Реклама / Ads
15| 14831 |25.05.2008 АКТУАЛНО

Слави показал вратата на Росен Петров, а не си е тръгнал сам

.
Росен Петров, сценаристът на Слави Трифонов e бил принуден да напусне, а не си е тръгнал сам, каквато версия бе лансирана в медиите, научи Frognews.bg. Слави му показа вратата, след тежък разговор.
 
Това е истината и затова Росен не си вдига телефона десетина дни, казаха хора от шоуто. Двамата се разделили на 14 май след разговор на „четири очи" в кабинета на Слави. Преди това няколко пъти двамата си повишавали тон пред други хора, което било доста необичайно.

Кадърът на школата в Симеоново споделя пред в. „24 часа", че е дошло време за промяна след 10 години съвместна работа със Слави и целия екип. Истината била по-различна: Слави многократно заявявал, че текстовете напоследък не са на нужното ниво и са еднообразни. Няма как с преразказани стари вицове да привлечем зрителите, твърдял Дългия. Петров обаче не признавал, че се е изчерпал и търсел причините за падащия рейтинг на предаването другаде, а не в сценарния екип.

rosen-petrov.jpgДвамата се били разбрали да не обсъждат и коментират публично причините за раздялата нито за съвместната си работа през годините. Петров знаел много тайни около предаването, но пък Трифонов е човекът, който го направи известен и му даде истински старт в кариерата. Без шоуто Росен вероятно щеше да остане дълбоко неизвестен текстописец на треторазрядни сценки, твърдят запознати. Самият Петров обаче имал голямо самочувствие, което пораснало още повече след заболяването на Слави миналата година, когато заради проблема с очите на Дългия той води няколко месеца предаванията. Още тогава Трифонов искал да се намери подходящ актьор за тази цел, дори предложил да бъде изпробван вариантът с Краси Радков и другите комици от шоуто, но Росен се обидил и настоял той да е водещата фигура. По-късно в сценките започна да се включва и Иво Сиромахов. Изявите му показаха, че му хрумват по-смешни и интелигентни неща и вероятно Росен го е държал в сянка, за да упражнява лидерски позиции в екипа.

„Кралят на рекламата" Красимир Гергов също провел няколко срещи с Росен Петров. Двамата ги свързва школата в Симеоново, на която са възпитаници. Гергов предложил на Петров да подготви шоу за телевизия ТВ2. В новата телевизия нещата не вървяли както очаквал Гергов и той спешно се нуждаел от свежи идеи, които да вдигнат рейтинга. Доста скучно и вяло изглеждало шоуто на Азис, на който Гергов броил 1 млн. лв. предварително с надеждата, че ще си върне двойно и тройно парите от реклама. Азис и Катето Евро обаче не са в състояние да поддържат високо ниво постоянно, още повече че и сценарият очевидно куца. Засега в ТВ2 единствено предаването на Кристина Патрашкова е на ниво и то защото текстовете са нейно дело и на Елин Рахнев, който замести Жоро Тошев.  

Най-вероятно било обаче Петров да се приземи в Нова телевизия. Там се разгръщала кампанията за привличане на кадри от конкурентната медия. Такъв е случаят с „Искрено и лично" на Миглена Чакръкчиева. 

Какъвто и път да поеме Росен Петров, без Слави Трифонов той ще е просто един от многото, които се борят за слава и пари в телевизиите, смятат хора от бТВ. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 7609 |25.05.2008 Екссъветски републики изстреляха Русия на върха на Евровизия . 0| 5870 |24.05.2008 Куентин обяснява в Кан култовия диалог за хамбургерите в "Криминале" . 2| 5778 |23.05.2008 Студенти могат да станат мениджъри на фирми . 4| 7703 |23.05.2008 И Челси Клинтън можела да се кандидатира за президент на САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads