Реклама / Ads
10| 22184 |24.11.2018 АКТУАЛНО

СОБТ пред Фрог: Шефът ни накара да правим демонстрация пред приятелката му, „министър Мето“ знае, но мълчи

.
Шефът ни Георги Гайков ни накара да направим демонстрация пред приятелката му, която е външен за системата човек. След това тя също беше вързана и спусната от височина, за да й направим кефа. Това казаха възмутени барети от СОБТ. Те са категорични, че това може да се докаже от камерите. „Дано да не ги изтрият само“, уточниха източниците ни.
 

По думите им учението става на 16 ноември т. г. около обяд. Тежко въоръжените мъже започват да се стрелят,  да хвърлят димки и гранати. „Приятелката на Гайков беше гледаше, личеше, че  се забавляваше. А ние се чувствахме унизени. Подобно нещо никога не се е случвало. Малка част от колегите, които се подмазват на шефа, гледаха да угодят на чернокосата дама. Тя пожела да се спусне като нас по въже. Вързаха я и  изпълниха желанието й.

 

Натегачите на Гайков й ръкопляскаха отдолу. Беше невиждан цирк“, споделиха пред Фрог командосите. Те признаха, че за това знае, както те го нарекоха  „министър Мето“, визирайки Младен Маринов. „Пратихме въпроса на Слави Трифонов и очаквахме да попита Бойко Борисов за проблемите в СОБТ, но съжаление не се стигна до него. Разделението в отряда продължава. Напрежението се изостря, но за това на никой не му пука. Не се издържа“, заключиха те.

 

Припомняме, че Георги Гайков бе махнат от началническия пост в СОБТ след трагедията в Лясковец, при която загина командосът Емил Шарков. След това го върнаха на „бял кон“. Преди няколко месеца баретите написаха две гневни писма до медиите, в които разказаха за поредица от  безобразия в отряда. Бившият шеф на МВР Валентин Радев обяви, че започва проверка, но не се разбра какво е установила тя. Според наши източници тя е оневинила Георги Гайков.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 13628 |21.11.2018 Само във Фрог: Бунт зрее в полицията заради натиск и чистка от полицейски шеф . 9| 18009 |20.11.2018 Красимир Кънев за Фрог: Иванчева и Петрова са настанени не в килия, а в тоалетна . 5| 11738 |15.11.2018 Йонко Иванов за Фрог: Само Русия е ползвала системата „малус-бонус”, но и там е паднала . 8| 11756 |14.11.2018 Само във Фрог: Пламен Георгиев ”мачка” шефа на ВКС, за да си гарантира ”светло бъдеще”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads