Реклама / Ads
17| 9091 |23.10.2007 АКТУАЛНО

Служителка на Външно "подпали" МВнР с разголена фотосесия

.
Служителката на Външно министерство Лила Георгиева сътвори най-красивата сензация в българския обществен живот от години насам. Референтката за Гърция и Кипър в Консулска дирекция в МВнР, е публикувала свои снимки в сайта си, достойни за всяко мъжко око.
 
Реакцията във Външно била зашеметяваща. От кабинет в кабинет се носела мълвата за разголената фотосесия. Споровете варирали от „дисциплинарно уволнение" до „какво толкова е станало".

diplomat.jpgТова са арт фотографии и не смятам, че са в разрез с длъжността ми, казва Георгиева пред днешния брой на в. „Монитор". Според нея снимките били част от личния й живот и нямало значение, че са достъпни в интернет пространствотопрактически за всеки. Тя потвърди, че е качила снимките в личния си сайт, защото „няма нито порнография, нито нищо особено". В интернет страницата на Лила Георгиева е публикувана и нейната автобиография, от която става ясно, че преди да постъпи на работа във Външно, е работила в българското посолство в португалската столица Лисабон в дирекция „Протокол", а от 2003 до 2004 година е била секретарка на посланик Альоша Неделчев. Също в сайта е публикувано и определение за дипломатите: това е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне.
Младата експертка е завършила „Политология" в Софийския университет „Св. Климент Охридски", както и магистратура по Политология и Международни отношения в Univercidade Catolica в Лисабон.

Говорителят на Министерството на външните работи Димитър Цанчев е доста лаконичен: „Не коментирам без да съм ги видял".  diplomat-1.jpg

„Това е несериозно и компрометира Външно министерство като цяло. Не приемам подобно поведение, защото то не кореспондира с работата в подобна институция". Това заяви пред Frognews.bg дипломатът от кариерата Киряк Цонев. Специалистът по либийските въпроси бе категоричен, че преди години за подобна артистична проява Лила Георгиева е щяла да „излети" от МВнР за броени секунди.

Преди няколко години примабалерината Маша Илиева смая обществеността с актовите си фотографии в „Плейбой". Общественото мнение тогава също се раздели „за" и „против". Накрая все пак Илиева бе принудена да напусне Софийската народна опера.

„Решението за подобна постъпка е по-скоро знак за несъгласие с някои нагласи в системата и обществото", коментира психологът Даниел Иванов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10106 |22.10.2007 Албер Елбаз или човекът от гардероба, който изкуши Дженифър Джейсън Лий . 2| 18290 |21.10.2007 Почина известният български режисьор Вили Цанков . 7| 18614 |17.10.2007 Адреналинката Жана вдига тиража на Maxim с голи прелести . 4| 5997 |16.10.2007 И учениците на стачка, но против матурите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads