Реклама / Ads
1| 6110 |29.08.2008 АКТУАЛНО

SOFIA DANCE WEEK кани столичани на чаша вино в Борисова градина

.
Организаторите на SOFIA DANCE WEEK, Списание 1, канят софиянци и гостите на града на танц и чаша вино в неделя, 31 август, от 18ч. в Борисовата градина.
 

Поводът е стартирането на официалната кампания по продажба на билети за първия фестивал за съвременно танцово изкуство в България SOFIA DANCE WEEK, който се осъществява с подкрепата на БТК ГРУП. За доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижи 40- членният състав на Софийския духов оркестър със своя суинг и джаз репертоар.

София, 26 август 2008г. – На 31 август, неделя, Списание 1 организира мащабно градинско парти в Борисовата градина при езерото с лилиите. Хепънингът ще открие официалната кампания по продажба на билети за първия фестивал за съвременен танц у нас SOFIA DANCE WEEK. Всички присъстващи ще могат още там, на място, да закупят своите билети. Музикалният съпровод е поверен на неотразимия Софийски духов оркестър, а организаторите ще посрещнат всички приятели на фестивала с чаша вино. Генералният партньор на фестивала БТК ГРУП ще отправи своето послание към всички гости с участието на университетския театър @лма @лтер и ще ги зарадва с малки музикални изненади.
Хепънингът в Борисова градина е напълно безплатен за всички граждани на София и нейните гости. Официалният бонбон на Sofia Dance Week, Suchard Sensations, ще се погрижи изживяването да стане още по-сладко, а за добрия тонус Списание 1 се доверява на италианското кафе Еspressto. В програмата за неделя има още куп изненади. Очакваме ви в неделя, 31 август, от 18 часа, за да споделите с нас летните си преживявания и да отпразнуваме заедно откриването на културния сезон и появата на най-очакваното събитие в нашия град тази есен – Sofia Dance Week.

SOFIA DANCE WEEK
е първият международен фестивал за съвременен танц у нас, който ще се проведе от 22 до 29-ти септември. Организатори на проекта са Списание 1 и БТК ГРУП. Участници във фестивалната програма са едни от най-популярните световни танцови компании. Специално за първото издание на фестивала в България пристигат Compagnie 111 (Франция), Ciplak Аyaklar (Турция) и C dans C (Франция), Национален хореографски център Гренобъл Jean Claude Gallotta (Франция), Ultima Vez (Белгия) и Aterballetto (Италия). Балет Арабеск и Kinesthetic Project са участниците от българска страна.
SOFIA DANCE WEEK е първото събитие от подобен мащаб и характер в страната ни. Стремежът на организаторите е да превърнат SOFIA DANCE WEEK в престижно и ключово културно събитие в страната, а фестивалът трайно да се вмести в световния културен афиш и да стане знаково събитие в годишния календар на Европа.
Генерален партньор на SOFIA DANCE WEEK е БТК ГРУП. Събитието е подкрепяно също от Столична община, Министерство на културата, Френския културен институт и Италианския културен институт. Suchard Sensations е официалният бонбон на Sofia Dance Week.

Започва официалната кампания по продажба на билети
www.sofiadanceweek.com

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8926 |28.08.2008 Лимузина с джакузи вози красавици от Miss Euromodel Black Sea . 0| 5484 |27.08.2008 Столичните музиканти . 6| 6341 |27.08.2008 Женската сексуална разкрепостеност е мит . 11| 8992 |26.08.2008 Вдигат нов паметник на Пеньо Пенев в Димитровград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads