Реклама / Ads
3| 6692 |08.02.2019 АКТУАЛНО

Спаси София: Фандъкова подари 80 дни отсрочка на GP Group за ремонта на Графа

.
Йорданка Фандъкова подари на ДжиПи груп 79 дни отсрочка за ремонта на ул. Граф Игнатиев. С това поредно отлагане, крайният срок за ремонта се измества за кой ли път - от 3 март на 21 май тази година.
 

Освен 48 дни заради зимата, строителят получава допълнителни 31 дни отсрочка за "дъждове през пролетта и лятото". Недоумяваме как се дава отсрочка за почти всеки ден без перфектно време - дъждът не е висша сила или непредвидимо обстоятелство. Представете си строителите на метрото, чиито срок за изпълнение е 4-годишен, да поискат отсрочка от две години за всеки ден с дъжд или сняг. Да не говорим как през лятото строители по улицата почти не се забелязваха, но на софиянци непрекъснато се казваше, че всичко е в срок.

 

Маските паднаха - вече на всички е ясно, че Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova и нейната администрация защитават частните интереси на строителната фирма, вместо интересите на софиянци. Добре си спомняме как "безкомпромисната към качеството и сроковете" Фандъкова обеща глоба от 240 000 лв за всеки ден закъснение, а сега дава огромна отсрочка.

 

Но, г-жо кмет, не 79, 179 дена отсрочка да дадете на любимата фирма, наредените вече настилки няма да станат равни, ивиците за слепи - по-малко сгрешени, осветлението - достатъчно, а улицата неосеяна с тръби, замазки, хидранти, отвратителни "ограничители"... Явно цяла година търпение от страна на софиянци и загуби от страна на бизнеса няма да стигне, за да получим красива централна улица, каквато с нетърпение очаквахме и заслужаваме.

 

Ние от Спаси София сме отвратени от поведението Ви, г-жо кмет, и от пълната невъзможност или нежелание на подопечната Ви администрация да контролира ремонтните дейности. Убедени сме, че софиянци няма да допуснат да бъдат правени на маймуни и на изборите ще накажат както Вас, така и управляващата в София партия. Това вече не се търпи!

 

#СпасиСофия #ГафИгнатиев #ПодаръкЗаGP #ХодетеСиВече

 

"Спаси София", Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 12300 |06.11.2018 Защо Фандъкова има служебен автомобил, а взеха този на Мая Манолова? . 8| 6674 |13.09.2018 Спаси София: Трейс + Фандъкова = бул. Дондуков . 1| 6251 |02.06.2018 Спаси София искат спешни мерки за безопасност по булевард Дондуков . 22| 15304 |22.04.2018 Стефан Софиянски: А защо Фандъкова не е придвижвала преписките в ”Младост”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads