Реклама / Ads
Frognews
25| 8255 |12.09.2011

О. Стефанов: Посочете резултати от работата на Ал. Петров!

.
Огнян Стефанов
Щом Ал. Петров е имал толкова силно желание да установи авторите и поръчителите на побоя върху мен, защо не го е направил, попита журналистът.

Благодаря за коректното отношение, това не е особено характерно за нашия живот, каза за възможността да получи право на отговор по НТВ журналистът Огнян Стефанов. Той коментира твърденията на Алексей Петров миналата седмица, когато Петров заяви, че имал най-голям интерес побоя срещу журналиста преди три години да бъде разкрит. Някой бил решил, че на Стефанов трябвало да се посегне, но било избрано близко до "Спартак" място, за да бъдел заподозрян Петров.

За сайта "Опасните" до този момент има само твърденията на Ал. Петров, но никакви доказателства, коментира Стефанов. Когато излязох от кома, при мен дойдоха служители на някаква служба, за да попитат защо сайтът "Опасните" отново е в интернет, докато съм бил в болницата, напомни Стефанов. Ал. Петров през цялото време, когато ставаше дума за сайта "Опасните" насочваше разговора към едно единствено нещо - какво пише за него в този сайт. По това време, когато Петров беше "осветлен", това стана неслучайно, за да излезе пред общественото внимание и поглед, за да стартира своята кариера, допусна Стефанов. Това е постановка, за да тръгне Петров, продължи Стефанов и каза, че вероятно въпросният сайт е станал спънка в тази предстояща кариера, публикувайки неща, свързани с таксиметрова компания, със застрахователна компания, която застраховала автопарка на МВР, минтици и пр. Петров счел, че тази информация за него изтичала от кръгове на ДАНС, поясни журналистът.

Ал. Петров обича да казва, че неговият "анализ показва"; но вероятно побоят е направен така, че да се демонстрира сила и могъщество, каза Стефанов. Като е имал Петров толкова силно желание да установи авторите и поръчителите на побоя върху мен, защо не го е направил, попита той. Нека един резултат от работата му за държавата да бъде посочен, поиска Стефанов. Според него в сегашните обвинения, повдигнати срещу Ал. Петров, имало някои неща, публикувани и в сайта "Опасните". Но какво означава този сайт, престъпление ли е да публикуваш в сайт, попита още Стефанов и съобщи, че елитен адвокат на Петров преди 3 години е бил и негов консултант и тогава, четейки, се забавлявал и отчел, че в този сайт нямало никаква класифицирана информация.

Аз оживях, благодарение на едно чудо и на хората от ВМА, каза Стефанов. Кой не се страхува, всеки човек се страхува за семейството си, продължи той и призна, че и той е мислил дали да не спре, подобно на други колеги, изпитващи боязън от актовете на насилие.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 12 000 българи се самоубили за 10 години 7| 6095 |09.09.2011 . Българинът психяса, жегата го довърши 14| 7298 |08.09.2011 . Иначе България е една хубава страна... 28| 7004 |07.09.2011 . Честваме Съединението 7| 5538 |06.09.2011

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ