Реклама / Ads
21| 5781 |22.01.2016 АКТУАЛНО

П. Стоянов: Смущава ме идеята за нов десен проект

.
Петър Стоянов
Сега малко се притеснявам от действията на Радан Кънев. Смутен съм от идеята за нов десен проект. Радан Кънев трябва много внимателно още веднъж да прецени нещата.Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV президентът Петър Стоянов.
 
Категорично не споделям мнението на Георги Първанов за Росен Плевнелиев. Президентът Първанов наруши добрия тон. Той беше президент 10 години и аз нито веднъж не си позволих да го критикувам, не че всички негови решения са ми харесвали, но аз уважавам институцията. Тук не говорим, че симпатизирам на Плевнелиев. Аз симпатизирам на политиката, която той води, заяви Стоянов.

Плевнелиев седи много добре в Европа. Това съм го виждал с очите си. Той е човек, който има визия, може да изкаже мнение, може да защити интересите на България. Неговото поведение е добро за България. Той е по-модерен президент и не разбирам защо го критикуват. Той е жертва на една дребна интрига, която от време на време се върти в България. Някои неща не бих ги направил като него, но той няма нито една стратегическа грешка, категоричен беше Стоянов.

Критиките на Първанов показват, че навлизаме в предизборна кампания. Българските политици много обичат да намират врага и да го обвиняват за всичко, вместо да залагат на програми и действия. Първанов не може да се обърне срещу БСП. Не може да се обърне и срещу Бойко Борисов, защото е част от правителството. Не може да обвинява и ДПС, защото благодарение на тях беше два мандата президент. Точно поради причина напада Росен Плевнелиев, разкри Петър Стоянов. България изглежда стабилна държава на фона на всичко, което се случва около нас, посочи той.

Аз мислих, че няма да доживея времето левицата да се разцепи, а десницата да се обедини. Георги Първанов успешно разцепи БСП, а Реформаторският блок показа, че десните могат да действат заедно. Сега малко се притеснявам от действията на Радан Кънев. Смутен съм от идеята за нов десен проект. Радан Кънев трябва много внимателно още веднъж да прецени нещата. Той иска още по-радикални промени, но към момента тази коалиция дава най-доброто за България. ДСБ има морална отговорност към България. Преди 12 години те казаха, че ще правят партия, но така и не успяха да станат фактор в дясното. Сега има същата опасност. България може да бъде обречена на една постоянна правителствена криза, заради действията на ДСБ и Радан Кънев, прогнозира Стоянов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 7049 |22.01.2016 Имамът в Кьолн: И жените са виновни, парфюмират се и се размотават . 3| 5772 |21.01.2016 Овладяват България пред очите ни . 31| 12012 |21.01.2016 Само във Фрог: Кръгът на Москов притиска прокуратурата чрез ИАЛ за ваксините . 23| 13920 |18.01.2016 Само във Фрог: ДАНС нахлу в склад на МЗ, намери ваксините с живак

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads