Реклама / Ads
15| 6251 |03.12.2014 АКТУАЛНО

Светнаха ни! Бинев рече: Бях жертва на мутрите

.
Слави Бинев
Може би не съм бил достатъчно ясен, но божият закон е човек да бъде съден по своите действия, а аз съм съден предварително, което ми е изключително неприятно, заяви по НТВ Слави Бинев, вече шеф на парламентарната комисия по култура и медии. Според него го оплюват и охрачват непрестанно. Едно време това не ми е пречело толкова и съм го оставял, защото медиите търсят нещо по-цветно.
 
Съдбата се обръща - брандират медиите един човек като "лошото момче", а сега то трябва да се грижи за тях, обясни Бинев. Той обясни, че казал - Тъй като тези хора на изкуството  не ме познават, трябва първо да ме опознаят. Не бил казал, че всички те били платени. Искам шанс да покажа кой съм. В България е много лесно да скочиш и да биеш някой, който е паднал на земята. Когато протестите срещу Борисов тръгнаха, аз се оттеглих, защото свърших работата си, започнах протеста тогава, когато другите не бяха, разясни още той.

Никога не съм бил част от културната гилдия и не съм претендирал да бъда. Правил съм пари от творческа индустрия, независимо че е била на границата на халтурата. Мога да работя, когато интелигентните хора допуснати да чуят друго мнение, обясни той. Бинев каза, че имал конфликт с управлението и бил контролен орган. Ако управлението иска да покаже, че има критици, аз бях човекът, който да окаже силна преса, да "разбрида" нещата и гилдията трябваше да ме подкрепи, настоя той. Няма по-голям критик от мен, потупа се в гърдите Бинев.

И аз като Ал. Морфов искам възмездие, посочи Бинев. Водещият няколко пъти насочи темата към миналото на Бинев, свързано с Дескрийм, но Бинев заяви, че това било изкривен образ, който пробутвали. Всяко едно дете знаело, че той бил жертва на мутрите; бил недолюбван по това време, но не прекрачил границите. Вие искате да превърнете една жертва в насилник, обърна се той към водещият.

Аз нямам конфликт с Борисов, а той с мен, при него нещата са лични, каза още Бинев. Посочи, че човешкият ресурс в България е твърде ограничен, а Борисов го разхищавал. Заложили капан на Бинев, но той можел да аргументира, че това е правилният избор. Представлявал обществото, което се храни с продукта на културата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 15609 |02.12.2014 Фрог научи: Борисов коли армия и МВР заради пенсионния казус . 8| 5994 |01.12.2014 Усложненията след консумация на нелицензиран алкохол могат да завършат фатално . 3| 5493 |01.12.2014 Съюзът на съдиите разпъна ВСС заради НЕслучайното разпределение на делата . 52| 8867 |30.11.2014 Адв. Менков: БНБ е допуснала над 40 нарушения спрямо КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads