Реклама / Ads
2| 6539 |25.12.2010 АКТУАЛНО

Тъмнина крие Слънцето и Луната за Коледа и Сурва

.
Между купони и развлечения дебнат ужаси, напрежения и скандали.
 

През новия лунен цикъл
, който настъпи на 5 декември късно вечерта, се виждат ярко някои астрологически тенденции, които са обезпокоителни. На първо място целият период се очертава като силно купонджийски, развлекателен и с неистиво желание всич¬ки да се местят и пътуват. Това е прекрасно, но в звездната карта се забелязват и няколко опасности, тъй като Марс е в непосредствена близост до Плутон и в крайно неблагоприятен аспект с Уран и Юпитер. Именно тази съвкупност от фактори се задвижва и на фона на пълното лунно затъмнение на 21 декември. Това определено са злощастни моменти
и могат да предизвикат точно в дните преди и непосредствено около Коледа някои неочаквани и силно неприятни събития.

Фактът, че всичко това се случва и на фона на подвижни, нестабилни и двойни знаци като Стрелец, Близнаци и Риби, подсказва, че опасността ще възникне при придвижването на много хора по време на път. Всички тези сигнали подсказват южни държави или места и райони с големи водни басейни. Самите планети разкриват сериозен технически проблем, опасност от огън, взрив, въздушен инцидент, човешка грешка или преднамереност, високо емоционално напрежение и силен медиен отзвук с негативен отенък.

Когато се погледне картината на новата Луна, от 5 декември ясно се вижда и присъствието на Нeптун в дома на смъртта и нещастията. Това е ясен сигнал, че има реална опасност много хора да се задушат или удавят. За това е препоръчително по време на коледните и новогодишни празници да се избягват големите водни басейни в южните дестинации, както и местата, където може да бъде предизвикан пожар, химическо замърсяване или отравяне. Не трябва да се пренебрегва и лунното за¬ъмнение, което винаги показва намалена чувствителност и интуитивност, преобладаване на материалното и грубото, загуба на някои традиционни ценности.

Най-силно засегнати от тези аспекти са хората, родени в края на зодия Близнаци, на зодия Стрелец, на зодия Риби и донякъде на зодия Дева, както и родените непосредствено в началото на зодия Козирог. Те определено е добре да избягват далечните пътувания до южни, презокеански и морски дестинации. А ако са се подсигурили с такива, да бъдат по- бдителни от обичайното.

И не на последно място не трябва да се забравя, че и следващата нова Луна на 4 януари 2011 г. е под знака на частично слънчево затъмнение.

Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 57| 15157 |27.10.2010 Пълнолетен обвиняем се крие - мама и тате го защитават . 26| 37949 |22.04.2009 Правителства криели за срещи на хора с извънземни . 0| 6259 |30.03.2009 Светът потъна в тъмнина в "Часа на Земята" . 0| 6303 |14.02.2008 На юг от границата, на запад от слънцето - до призраците на Гоя

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads