Реклама / Ads
30| 6019 |12.05.2016 АКТУАЛНО

Таско Ерменков за АБВ: Корабът потъва - мишките бягат

.
Таско Ерменков
Корабът потъва - мишките бягат, така Таско Ерменков обясни излизането на АБВ от коалицията на мластта.
 
От какъв зор  да подкрепим Томислав Дончев за социален министър. Принципни са възраженията срещу Дончев, каза той като припомни проблема с европейските фондове. Но няма да е толкова фатално, защото социалната политика е  срината, коментира той пред bTV.

Много хора искат подкрепа да ни използват като патерица и бастунче,  за да излязат от блатото, но ще бъдат разочаровани. БСП ще продължава да е опозиция, защото държавата се унищожава като такава. В България няма институции, а има един премиер, който заповядва на всички - министри, кмет, даже и на президент. Има един човек, който се изживява като държава, коментира той думите на Цветанов, че ще се търси и подкрепа на БСП.

Недейте да бъдете сигурни, че скоро няма да сме управляващи. Научили сме си урока, че с козметика нещата няма да станат, каза Ерменков, но призна, че държавата при последното социалистическо правителство също е била дадена на концесия.

Обнадеждава ме това, че БСП е единствената партия, която може да си смени лидера с избори. На този конгрес се видя, че гвърденията, че при изборите  ще има апаратни игри, бе едно абсолютно друсане на въздуха. Ние не сме лидерска партия , посочи той.

Това е жанра гледане на кафе. Трябва да се види какво е количеството на нефта и газа в Черно море, дори не се знае дали има. Това каза Таско Ерменков в отговор на въпрос, дали оттеглянето на АБВ от властта не е заради "енергийния шлем" и Русия. В момента няма данни, за да говорим за революция заради нефт и газ, допълни той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5214 |30.03.2016 Ерменков: Оставка не само от Москов, а от цялото правителство . 0| 7185 |27.03.2016 Таско Ерменков: Борисов е започнал да пише научно-фантастични романи . 15| 4295 |06.03.2016 Ерменков: Опозицията е “първата лястовица” за управлението

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads