Реклама / Ads
14| 6614 |11.02.2015 АКТУАЛНО

Татяна Дончева: Лазаров да не се прави на три и половина

.
Татяна Дончева
Главният секретар е длъжен да знае, даже когато го заобикалят, даже когато се прави на три и половина. Това че Рашков не е констатирал подпис на главния секретар, това не означава, че не знае. Лазаров с цялото си излъчване показва, абсолютната си несъстоятелност на този стол, което БСП поддържа. Това заяви в "Лице в лице" по bTV лидерката на Движение 21 Татяна Дончева, коментирайки разработката "Червеи".
 
За това БСП му създаде законови възможности. БСП създаде на Лазаров да стои 5 години там и никой да не може да го пипне, допълни тя.Тази преходна разпоредба е дело на министър Йовчев и на неговия съветник. Те са си създавали законова възможност да подслушват политиците, държавната администрация и то безнаказано и безконтролно. Ирония на съдбата е че Цветанов е гласувал против текста, който го оправда, коментира Дончева. Непрекъснато излизат или червеи, или гномове, тези хора са извратени.

Миналата седмица Цветан Цветанов беше оправдан за подслушване, защото предишното парламентарно мнозинство пропусна да измени наказателния кодекс. Наско Мерджанов поради некомпетентност е допуснал това. Те са си създали законова възможност да бъдат оневинявани за всичко със СРС-тата.

Питайте Миков, Стоилов и Мерджанов. Това не е извършено за да бъде оневинен Цветанов, а за да бъде дадена възможност на Йовчев да се подслушват политиците. След като през 2008 г. "Галерия" показа, че Йовчев и Писанчев имат манталитет да публикуват скандали. Ако помните имаше много въпроси към Йовчев тогава. Защо допуснаха същите лица от "Галерия" да се появят на ключови места в МВР и ДАНС пак. Това са лица с такъв манталитет и те не трябва да са в МВР и специалните служби.

Трябва да се занимаем и с въпроса къде се обучават кадрите на службите - в библиотекарския институт. Кадрите им се обучават в библиотекарския. Обучават ги Йовчев, Писанчев и набор хора от ДС, посочи Данчева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 5573 |29.01.2015 Лазаров призна, че разчита за поста си на Борисов . 25| 10669 |22.01.2015 Диков: Шут за ВСС, Цацаров, Писанчев, Лазаров . 14| 6575 |15.01.2015 М. Андреев пред Фрог: Писанчев и Лазаров са ветропоказатели, абсурдно е да останат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads