Реклама / Ads
2| 4504 |05.10.2017 АКТУАЛНО

Типично: Цветанов се оплете в обяснения, видя заговор срещу себе си и се закле във вярност на Борисов

.
Цветан Цветанов се опита в типичния си стил да обясни какво точно се случва в държавата и парламента и защо скандалите с управлението на ГЕРБ от типа ”Кумгейт” и ”Суджукгейт” следват един след друг.
 
Прихванал явно от "разследващия" документалист Антон Тодоров конспиративни теории, партийният строител  обяви ,че съществува таен сценарий на БСП за всяване на разкол между него и Борисов.

Цветанов драматично обеща да напише всичко за този сценарий, да го запечата и след като той почне да се реализира, да го покаже пред всички. Разбира се, удобно не уточни как и къде ще съхранява запечатания плик, нито откъде има информацията за сценария.

След това заместникът на Борисов изпадна в откровение и призна, че всяко решение на депутатите е "съгласувано с Бойко Борисов". По този начин разкри ,че изцепките от вчера и днес на неуспелият борец с мафията и шайката Антон Тодоров стават със знанието, съгласието и одобрението на премиера.

Веднага, пак в типичния си стил, Цветанов обърка окончателно конците, като заяви ,че има "разделение на властите", че Министерски съвет има свой "управленски живот", също свой "управленски живот" имала и парламентарната група.

Как тази разлика се вързва с твърдението му, че "абсолютно винаги и всичко съгласуваме с Бойко Борисов" при толкова различен "управленски живот" не стана ясно. Очакваме някой да преведе думите му на разбираем език и да ни разкрие е ли парламентарната група на ГЕРБ самостоятелна или всичко ,което правят послушковците в парламента се спуска от лидера.

Единственото, което твърдо се разбра е,че Цветанов е верен на Борисов, няма разкол между тях и оглавяваните институции и че всички опити да бъдат разделени двамата са инсинуация, обречена на провал.

Георги Александров
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 12909 |04.10.2017 Илиян Василев: В сапунката ”Делян Добрев” Цветанов победи Борисов . 1| 13018 |18.06.2017 Избраната съдийка Пашкунова е гледала дела на Андрей Луканов и Цветан Цветанов . 6| 9440 |07.04.2017 Куриоз! Шефът на КОНПИ тотално се оплете за резултатите от работата си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads