Реклама / Ads
17| 6335 |02.09.2015 АКТУАЛНО

Д-р Тотко Найденов за Фрог: Европа стана смрадлив катун

.
Д-р Тотко Найденов
Европа чрез изключително тъпото либерално отношение към ордите тъмни маргинали, свободно нахлуващи в нея и намиращи добронамерен прием от национал-предатели като Меркел и Оланд извърши поредното си самоубийство. Първото бе Първата световна и Версайският договор. Фината Европа заприлича на огромен смрадлив катун и това явно е нейното бъдеще. Това коментира за Фрог нюз социалният медик д-р Тотко Найденов.
 

Само след 15-20 години мюсюлманите ще станат повече от християните; джамиите ще раснат като гъби; ислямското море ще погълне християнската цивилизация. Невъзможно е социалната система на гостоприемниците на тези паразити - Германия, Швеция и останалите либерали, да издържи. Какво още чакат гражданите им? Защо се самоубиваш, Европо?, продължава д-р Найденов. 

 

Мудно реагиращите (а може би - подкупени) некадърни евробюрократи, начело с Юнкер, Меркел и Оланд сега ще умуват, ще смятат, ще пресмятат, ще се мотат, докато цунамите от пришълци (бъдете сигурни: огромна част от тях са недобронамерени; немалко са джихадисти) ще продължава да ни залива и потопява. Трябва да си глупак, за да не се възползваш от глупостта на европейците: идваш без виза и покана, а те те настаняват, хранят, дават щедри социални помощи, независимо, че не си дал и евроцент в брутния вътрешен продукт на Стария континент. Толкова ли беше трудно да се въведат визи, зелени карти, строги правила: защо идваш, по чия покана, на чия сметка, какво ще работиш?

 

ЕС трябва да се разпадне - бих посрещнал този факт с облекчение. Какво получихме от него, освен да си плащаме членския внос? Какво е салдото между него и европомощите, които и без това потъват в знайни на цялото общество дълбоки джобове?

 

Лично моята надежда е в истински държавници-родолюбци като Виктор Орбан. Той нерядко пренебрегва наставническите съвети на Брюксел. Сега ще връща емигрантите, които са влезли незаконно в страната му.
Няма ли между нашите сънародници, аматьорски занимаващи се с политика и държавническа дейност, поне един като Стамболов и Орбан?!, пита социалният медик като повечето българи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 10358 |25.08.2015 Само във Фрог: Сирийските бежанци стягат протест в София . 3| 7977 |17.08.2015 Само във Фрог: Бомбени атентати разтърсват Ботевград, разпитват 30 кримки в районното . 9| 8240 |08.08.2015 П. Иванов за Фрог: Намаляваме с 9 души на час, ромите мнозинство след 20 г . 8| 8575 |06.08.2015 Само във Фрог: Светила в правото са в шок от предложението на Семов за Генерален адвокат в Люксембург

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads