Реклама / Ads
6| 5738 |07.07.2008 АКТУАЛНО

М. Цветков не влезе в Къщата като съквартирант, но става водещ

.
Най-големият фен на "Биг Брадър" сред журналистите - Милен Цветков - направи няколко несполучливи опита да влезе в Къщата като съквартирант, но най-сетне шефовете на НТВ го направиха част от шоуто.
 

 

Милен Цветков ще води четвъртото издание на "Биг брадър", гласи новината, от която едва ли някой се учудва. До последно от медията криеха кой ще наследи Ники Кънчев в предаването, въпреки че слухове за това изтекоха в аванс. Милен Цветков отдавна е голям фен на шоуто, журналистът не криеше желанието си дори да влезе в Къщата като участник във формата  "ВИП Брадър", но от телевизията не бяха съгласни той да изоставя за по-дълго време "Часът на Милен Цветков", където е титулярен водещ. Сложни преговори белязаха усилията на Цветков да надделее тогава: той дори беше измислил формат ко-водещите, които ще го заместват да се въртят, докато той е съквартирант, или пък направо да води предаването си от Къщата, но шефът му Павел Станчев, с когото Милен е в добри приятелски отношения, остана непоколебим. milen_cvetkov1.jpg

Сега най-сетне се намери вариантът, в който Милен най-сетне "ще начеше крастата си" и ще бъде част от голямата игра. В първите няколко издания той го правеше, включвайки се като коментатор или застъпник на някои от по-скандалните участници в шоуто. То е голямо предизвикателство за нето, признава самият Милен, който вече тренирал, тичайки по плажа с продуцента Димитър Митовски. Цветков остава и водещ на авторското си предаване "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия.

Досегашният водещ на шоуто Ники Кънчев пък си тръгна от "Нова" заедно с Нико Тупарев, който на свой ред се оттегли от продуцентската компания "Сиа адвъртайзинг". Според слуховете Тупарев влязъл в конфликт с шефовете на "Нова телевизия" и сега подготвял ново риалити шоу, което ще бъде във формат, близък до този на "Биг брадър", но то ще се излъчва по Би Ти Ви. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 10441 |05.07.2008 АББА се появиха заедно за пръв път от 12 години . 0| 5776 |05.07.2008 Manowar откриват Калиакра Рок Фест . 1| 6974 |03.07.2008 Протест на две колела срещу безобразнията върху природата . 0| 6905 |02.07.2008 Облекло неглиже с екзотични и етномотиви е най-модно за лятото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads