Реклама / Ads
0| 6510 |19.06.2014 АКТУАЛНО

Цветове от стихиите на Коня носят шансове за титла на Мондиала

.
Кой ще стане световен шампион. Този въпрос терзае милионите фенове на Цар Футбол. Според виденията на перуански шамани купата ще остане на континента домакин, а вероятно за нея ще спорят Аржентина и Бразилия. Българи, вещи в жреческите практики обаче, видяха европейски отбор в близост до трофея и огън около му. "Ще спорят тимове, които в екипа си ще има цветовете на огъня и водата - синьо и нюансите на жълто и червено", коментира маг Зорница.
 

Когато силите са на кантар, Фортуна ще да определя победителя по хроматично усмотрение, твърди и радиестезистът инж. Радослав Димитров. Цветовете на късмета са тясно свързани с енергийните вибрации на 2014 година. Тъй като опростени цифрите в нея дават седмица (2+0+1+4), това подсказва, че нюансите на водата ще помагат на отборите. Така че освен дъжд по стадионите на Мондиала можело да се очаква и подкрепа за тимовете, ритащи топката в гамите на синьото и индиговото.
От друга страна, влияние върху реалността в нашето измерение оказвали вибрацията на Коня, в чиято година се намираме. Според фън-шуй експерти цветовете, които ще носят кадем, са синьо, зелено и черно. А тъй като конят имал и огнен нрав - жълто, червено и оранжево също щели да се котират, твърдят метафизиците. Любопитна подробност е, че почти всички елементи на успеха (било като основен цвят или само кантове) се срещат при домакините, които са сочени за фаворити. В отбора на Аржентина топлият цвят се компенсира със сигнално жълтите бутонки на доста от играчите.

Магиите

Другият свръхестествен фактор са магиите. Според родни езотерици африканските и южноамериканските шамани ще сплетат шпаги с клане на петли и чертане на пиктограми. "Нигерийците ще правят най-много заклинания срещу Меси, защото са в една група. Те чертаят определена схема за призоваване на зли сили. В нея ситуират мистичните си кукли - Лоа", дава своето усещане столичната окултистка маг Зорница.
"Магии си съществуват от време оно. Но го има и другият момент, че който може, си го може. Отбор, окрилен от таланта и вдъхновението, има подкрепата на небесата и магия едва ли ще го спре", коментира световното по футбол и оракулът на село Бистрица Искра Караколева. Според прорицателката кариоките и Аржентина имат големи шансове да вдигнат купата, но "не бил за подценяване и Старият континент". Бистришката Ванга сподели свое видение, според което евроотбор ще има шанса да спори за трофея. САЩ и Мексико също щели да се раздадат в името на Цар Футбол. А руснаците ще се борят да влязат в първата шестица на Мондиала.

Повече грешки

Информация за бъдещи тенденции даде и подредбата на звездите на небосклона. В хороскопа на Световното първенство по футбол неминуемо ще действа ретроградната фаза на Меркурий. В миналия брой на Мистериите разкрихме как тя ще внесе хаос в сфери като транспорт, политика, търговия, лични взаимоотношения. В игрови план първата планета отговаря за комуникацията между играчите на терена и въобще цялостната тактика. Тъй като обаче сега се намира в неблагоприятна позиция, то тактическите схеми ще сработват по-трудно. Не само футболистите, но и съдиите ще бъдат по-разсеяни от обичайното и ще допускат повече грешки (а нищо чудно и някъде системата за следене на голлиния да не сработи). Всичко това ще внесе порция смут с ръст в т. нар. баламски голови и съдийските аванти. Тази звездна тенденция вече се материализира. Още в мача на откриването първият гол, който падна, бе автогол. Малко по-късно и съдията отсъди доста спорна дузпа и втрещи анализатори и фенове.

Дилма на прицел

Битката ще бъде доста напрегната и извън терена. Недоволството срещу президента с български корен Дилма Русев ще продължи да клокочи макар и под похлупак. "Има опасност и от атентати не само в Бразилия, а навсякъде по света. Марс във Везни съвсем скоро отново образува неблагоприятен аспект - точен таоквадрат с Уран и Плутон, а това създава сериозна опасност в близките дни до един месец. Дано терористичните групировки да не използват политическите трусове и насоченото внимание главно в тази посока, за да осъществяват пъклените си планове", коментира Маргарита Паскалева.

"Може и да има сблъсъци на фенове, но много сериозни инциденти и терористични актове са малко вероятно. Повече ще бъдат положителните емоции. Хубаво първенство ще стане", гарантира бистришката Ванга.

Хороскоп: Късмет за страните под знака на Рака

Всяка страна е орисана при създаването си от определен астрологичен знак. През него като призма се пречупва към нея определено звездно влияние, което помага или пречи. Според звездния шифър на футболни колоси под знака на Лъва са Италия и Франция. Те имат големи шансове да стигнат поне до четвъртфинал, но трябва да заложат на хитрост и тактика. Отборите под знака на Скорпиона (като Испания), ако си позволят импровизации, ще страдат. Същото се отнася и за Бразилците (орисани от Дева), които само ако следват желязна тактика и игрова дисциплина, имат шанс да стигнат до финал.

Футболистите от държавите на Козирога (Гърция и Мексико) ще изпитат доста трудности. Тук е малко вероятно някои от тях да прескочат предварителните групи.

Доста силни мигове на Световното първенство по футбол ще имат холандците, които са под знака на Рака. Сега на тях им помага космическият благодетел Юпитер. Сочената за най-щастлива планета ще подкрепя по невидим път САЩ и отборите от Северна Африка.

Страните от Южна Африка заедно с Чили ((Стрелец) ще имат проблеми. Тук заради лунното влияние в хороскопа на Мондиала ще видим редуване на лоши с добри игри. Само много добро стечение на обстоятелствата може да им осигури излизането от групите.

Знакът Везни ще играе сериозно в полза на аржентинците в посока сплотяване и точни пасове. Англичаните (под знака на Овен) ще имат преимущество, ако изостават в резултата и трябва да обръщат мач.

Зодията на Португалия е Риби, което ще помогне на тима да плува в свои води. Те ще имат мигове на шанс, който ако бъде осребрен, може да ги тласне към доста предно класиране.

Русия са орисани от Водолея. Той ще им гарантира блестящ старт, пък после каквото сабя покаже.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 9358 |19.06.2014 Цв. Василев: Излъгах се в Пеевски; той иска цялата държава . 3| 6054 |18.06.2014 Екипи на ЧЕЗ възстановяват електрозахранването след бурята . 1| 6621 |18.06.2014 Опасност! Реки заплашват да потопят България . 57| 7034 |17.06.2014 Църквата призова за забрана на "София Прайд 2014"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads