Реклама / Ads
0| 11688 |31.10.2008 АКТУАЛНО

ТВ7 и БНР с обща продукция за Деня на народните будители

.
Явор Гърдев, Стефан Китанов, Виргиния Захариева и Елица Тодорова ще говорят за старите и новите народни будители в съвместното предаване на „5 по Рихтер” на ТВ7 и програма „Хоризонт” на БНР.
 

 

Зрителите на ТВ7 и слушателите на „Хоризонт” ще имат неповторимата възможност да бъдат едновременно с любимите си „5 по Рихтер” и програма „Хоризонт” в Деня на народните будители. На 1-ви ноември, от 11 часа, в една уникална по рода си копродукция на ТВ7 и БНР, Мартина Шопова и Петър Волгин, познатите лица от 

телевизионния и радио ефир, ще забавляват зрители и слушатели заедно с  режисьора на култовия български филм „Дзифт” Явор Гърдев. Той бе избран от зрителите на ТВ7 като фаворит за гост в празничната ко-продукция между „5 по Рихтер” и Програма „Хоризонт” на БНР в специално направена за целта анкета в сайта на ТВ7 – www.tv7.bg.

shopova.jpg Мартина Шопова

Номинираният за мъж на 2008 година събра най-голям брой от зрителските гласове и по този начин оглави класацията на културното предаване на ТВ7. Явор Гърдев ще сподели идеите и вижданията си за българското кино, за това кои  са модерните будители и въобще има ли съвременни български личности, достойни за подобно звание.
Това ще бъде предмет и на дискусията с публиката в студио 2 на БНР, която на живо ще могат да проследят зрителите на ТВ7 и слушателите на „Хоризонт”. Експертите по култура на „5 по Рихтер” ще дадат своя принос в разговора със специално изготвени материали, а на живо в студиото по темата за старите и съвременни народни будители ще се включат и продуцентът на другия нашумял напоследък български филм „Светът е голям, но спасение дебне отвсякъде”, „Кита” на българското кино – Стефан Китанов,  поетесата, журналистката и издателката Виргиния Захариева, както и гласовитата Елица Тодорова, която този път ще е без талантливия си партньор Стунджи, който в момента работи по нов проект в Германия.
 За народните будители с Мартина Шопова и Петър Волгин в ко-продукцията на „5 по Рихтер” и БНР - 1-ви ноември, 11 часа в ефира на ТВ7 и „Хоризонт” на БНР.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5999 |30.10.2008 Сам Мендес ще снима "Проповедникът" . 0| 11939 |30.10.2008 Шоуто “Live From Buena Vista–The Havana Lounge” 3-та година по света . 3| 7149 |29.10.2008 Триумф на Националната опера и балет в Япония . 23| 11611 |28.10.2008 Започват мръсни игри с бебета ин витро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads