Реклама / Ads
0| 5751 |27.03.2007 АКТУАЛНО

Участниците във Vip Brother2 скандализирани от хотела, в който преспаха преди шоуто

.
Така наречените Вип-персони от второто издание на риалити шоуто, останали крайно недоволни и скандализирани от условията в хотела, в който прекараха една нощ, преди да влязат в къщата. Липсата на топла вода и течове по тавана ги шокирали тотално.
 

Перкусионистът Калин Вельов не можал да мигне цяла нощ от шума на преминаващите камиони и автомобили.

Манекенката Маги Желязкова, както и двойката Венета Райкова и Тишо, били втрещени от климатика, издаващ звуци, подобни на бензинова дърворезачка и скърцаща врата на стар, дървен гардероб. При „семейната” двойка Азис и Китаеца драмата била от друго естество, както вчера информира „Фрог Нюз” – ревност и сълзи. Явно укротяването на опърничавия Азис е било успешно, защото при влизането в къщата и първите няколко часа вътре, той се държа сравнително прилично и хрисимо. Освен това, продуцентите на шоуто са фиксирали клауза в договора, според която при непредвидени и независещи от тях обстоятелства, при неговото самоволно нарушаване от ответната страна , се дължат тлъсти неустойки.

Фолкпевицата ДесиСлава също не била очарована от похабената дамаска на мебелите в хотелската си стая. Най-недоволна обаче, се оказа Катето Евро, тя за малко не изправи косите на екипа на Vip Brother2 , като не изрече името на хотела по време на първата вечеря на съквартирантите, а само се изцепи..” да посъветваме хората, никога да не ходят в този хотел”. Ако името на въпросния хотел беше прозвучало в ефир, това веднага щеше да послужи като повод на СЕМ да тресне някоя глоба на Нова тв за скрита реклама.

Освен гореописаните неуредици и наченки на скандали от различно естество, живото предаване в понеделник вечер, висеше на косъм заради токов удар, изкарал от строя част от снимачната техника на шоуто. По време на прякото предаване също имаше три срива, при които изчезна картина и звук.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7284 |23.04.2024 Д-р Александър Симидчиев пред ФрогНюз: Имаме нужда от дозирана и научно базирана реакция спрямо ситуацията с коклюша . 9| 28902 |22.04.2024 Падна плочата с една от най-гoлемите исторически лъжи. Демонтажът на МОЧА продължава . 0| 3109 |20.04.2024 Тежка катастрофа с български автобус в Турция, има 11 ранени . 3| 11054 |19.04.2024 Прокуратурата предлага драконовски мерки срещу пияни и дрогирани шофьори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads