Реклама / Ads
2| 7916 |26.03.2018 АКТУАЛНО

Фандъкова, виж ул. ”Иван Вазов” в София и остани кмет, ако не те е срам

.
Улица ”Иван Вазов” в София е пример за всичко сбъркано при управлението на инфраструктурата на нашия град - там няма място нито за пешеходци, нито за автомобили. Това написаха във Фейсбук от организацията ”Спаси София”.
 
Въпреки централното ѝ разположение и факта, че носи името на най-големия български писател, явно това не е достатъчно, за да не изглежда като след апокалипсис.

Разбира се, няма как да очакваме някой от тези, които взимат решенията в общината, да разбере какво се случва там - от удобството на служебния Мерцедес или джип, дупките се усещат по-слабо, а ако не са затъмнените стъкла, то със сигурност замъгленият от самозаблуждение поглед, че "много правим" пречи да се види реалността.

А, реалността е кристално ясна - инфраструктурата на София е в покъртително състояние. Нито един участник в мобилността няма дори елементарни условия за своето нормално придвижване. Малкото ремонти, там където ги има, се изпълняват некачествено, поддръжка липсва, а за естетика или преомисляне на пространствата с фокус върху пешеходците, велосипедистите и градския транспорт и дума не може да става.

Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, зам.-кмет Евгени Крусев (Транспорт за София), това е вашата София. Тази, която управлявате от над десет години. Но това не е нашата София, защото ние, гражданите на този град, няма да се примирим и няма да търпим повече подобно безхаберие. Започнете да работите най-сетне в полза на хората, или си ходете. Защото търпението отдавна е изчерпано.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 35139 |08.01.2018 Регистрите свързват убития с Борисов, Цветанов, Фандъкова, Цачева . 6| 9838 |02.11.2017 „Спаси София“: Фандъкова, не се ли срамувате от мърлявите ремонти в София? . 1| 6152 |10.07.2007 Заря, камбани и топовни залпове пред театър ,,Иван Вазов”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads