Реклама / Ads
2| 7762 |11.12.2008 АКТУАЛНО

Уникална фотография от последните дни на Павароти публикувана в България

.
В новия си брой единственото специализирано списание за реклама у нас „Signcafe” публикува интервю с известния фотограф Майкъл Фрийман, работил за агенция BBDO Ню Йорк. Фрийман е и последният, който запечатва на лента легендарния Лучано Павароти.
 

 

В последните дни от житейския си път Маестрото е гневен. Той пристига на фотосесията в лошо настроение и със занемарен външен вид – носи стара тениска, косата и веждите му са рошави и боядисани в лъскаво черно. Фрийман обаче успява да покаже най-доброто от Павароти и отново да извади наяве закачливия блясък в очите му.  “Бях последният, който снима Павароти за DirectTV преди да спре изявите си. Той правеше концерт и ми се наложи да летя до Индианаполис, за да го снимам преди концерта”, казва пред списанието Майкъл Фрийман и продължава разказа си –  „Когато започнах да го снимам, той се усмихваше неестествено. Знаех колко огромно е егото му, затова изключих синхронизаията между фотоапарата и светкавицата. Така когато снимах, нищо не се получаваше. Павароти побесня в един pavarotti.jpgмомент и изкрещя: „Какво му е на фотоапарата ти!” В този момент вече бях оправил синхрона на светкавицата. Отговорих му: „Маестро, ужасен е от вас!” Той се разсмя много силно и естествено, а аз бързо го щракнах.” Павароти остава много доволен от снимката и тя се превръща в единствената фотография, на която Маестрото се е снимал с цилиндър. В интервюто си за “Signcafe” Фрийман разказва още как за малко не бил стъпкан от слон и намушкан от озверял бик. Той на два пъти се разминава на косъм с опасно падане от самолет и хеликоптер.
В декемврийския брой на единственото специализирано списание за реклама у нас можете да намерите още: пълни подробности и детайли от Admall 2008, който се проведе в Интер Експо център от 5 до 8 ноември, Дъг Йегер,  един млад, способен и... много награждаван рекламист, за когото в момента са важни само три букви – ADC, анкетни проучвания за лидерите в радиоефира и ТОП 50 на ТВ програмите и още много.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5012 |10.12.2008 Марти Ахтисаари получи Нобеловата награда за мир . 0| 5432 |10.12.2008 Новият албум на U2 излиза на 23 февруари 2009 година . 17| 9779 |10.12.2008 Големи торент сайтове пред закриване . 36| 6856 |10.12.2008 В Скопие отново плюят против България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads