Реклама / Ads
14| 9376 |06.01.2018 АКТУАЛНО

Генералът с пурите: И обществеността носи вина за убийството в Нови Искър, Росен може още да убие

.
Ген. Васил Василев
Голяма вина за кървавото деяние има и обществеността. Конкретен пример е кметът на Луково. Той казва „Тука идва един. Самонастанил се е“. Тук се пита – „Добре де , кмете, ти защо не идеш да провериш кой е там, какво се случва и така нататък.
 
Това каза бившият шеф на Националната полиция генерал Васил Василев по повод убиеца Росен Ангелов, който екзекутира шестима души в Нови Искър.

Росен е стрелял по една ламарина и какво ли още не във вилата, дето се е самонастанил. Тогава се пита защо съседите не са обърнали внимание на това и не са сигнализирали, заяви още генерал Василев пред Нова телеизия.

Росен ще огладнее. Ще се намокри, ще му стане студено. Ще тръгне да влиза по вилите. Не дай си боже да види възрастни хора или други в някоя от вилите. Ще ги убие – сигурно е, предупреди генерал Василев и затова призова местни хора и ловци да помогнат на органите на реда в издирването на шесторния убиец от Нови Искър.

Малък коментар: Генералът, известен с това, че пуши пури и носи скъпарски костюми пак се е изказал неподготвен. Да, кметът говори простотии. Но за съседите не е прав. На кого да съобщят? На прокуратурата с 6% обществено доверие? На полицията, която не си мърда задника за хората, а само когато може да изкяри нещо от бандитите? На тях ли да съобщи? Или може би на него, когото Иван Тодоров-Доктора визираше като "нисък генерал, с пури и скъпи костюми", който бил замесен във взривяването на колата му? На чистия и некорумпиран генерал, известен със своите интелектуални постижения и необяснимо присъствие в парламента и БФС? Генералче, стой си в къщи и не зацапвай телевизора. Никой нормален човек не ти вярва.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5684 |06.12.2017 Илиан Василев: Корпулентният крие греховете си зад работниците в Булгартабак . 11| 12811 |20.11.2017 Илиян Василев: Няма да ме видите в ТВ Европа, финансира се от КОЙ . 2| 6560 |15.11.2017 Илиян Василев: Проява на слабост е изгонването на Нинова от парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads