Реклама / Ads
4| 7879 |12.11.2007 АКТУАЛНО

Великата Лили Иванова отново с грандиозен спектакъл в НДК

.
Ако някой си е помислил, че тази година Лили Иванова ще пропусне да взриви зала 1 на НДК, не е познал. Стари песни, но на нов глас ще огласят за пореден път ,,втория дом" на певицата.
 

Отново легендарната кралица на българската естрада Лили Иванова ще омая публиката с невероятния си глас на голям концерт в Националния дворец на културата. Тя ще изнесе зрелищното шоу заедно с личния си орекстър.

В богатия репертоар на Лили Иванова са включени, както преработени изцяло в нов аранжимент, стари златни хитове от цялата й дискография, така и няколко нови песни. Певицата ще изпълни специално за своите фенове и авторската песен „И гори”на покойния Емил Трифонов-Кембъл. Парчето е записано наскоро от примата на българската естрада, след като получи разрешение и съгласие от близките му,. Към него се подготвя и клип.

Цените на билетите за мегаконцерта варират между 10-30 лева. За съжаление обаче на почитателите й, те вече са разпродадени. Цялто шоу ще излъчено по БТВ на 25 декември по Коледа.

img_4384.jpg снимки Вяра Йовева

Легендата на българската попмузика, макар възрастта си и многобройните критики, свъразани с нея, все още остава неповторима и уникална на сцената с гласа си и галантния си стил. Лили и днес с лекота слага в малкия си джоб новата генерация от певци с грандиозните си спектакли, които не оставят неизкупен билет. Певицата има 34 издадени албума, два от които се превръщат в златни плочи в Европа. Няма сведения за броя на продадените копия от всички тях, но според Кеворк Кеворкян през 1982 г., те са около 10 млн. Лили Иванова има над 600 записани песни на български, руски, испански, италиански, та дори и на иврид. Звездата, в своята близо 50-годишна кариера, е работила с най-добрите композитори, текстописци и музиканти – Тончо Русев, Митко Щерев, Александър Кипров, Иван Пеев, Дамян Дамянов, Чочо Владовски, Иван Леков и още 10-ки таланти на естрадната музика. Сред 10-ките й музикални награди се отличават ,,Златна плоча” в Кан и лауреат на ,,Златния Орфей” 1968 г. Хитовете ,,Панаири”, ,,Щурче”, ,,Детелини” и ,,Камино все още са любими песни дори и на сегашното поколение. Лили Иванова нашумя и покрай конфликта си със Слави Трифонов, който от скоро обаче непрекъснато й се извинява и я кани в своето шоу.  Примата на българската естрада не мисли скоро да издава така дългоочакваната си автобиография, защото вероятно финалът й е все още далеч...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5341 |14.07.2007 Магьосници отново превзеха киното . 2| 6224 |06.07.2007 Сексът пак ще е в града, а градът отново ще е Ню Йорк . 2| 5917 |01.07.2007 Лейди Ди щеше да навърши 46 г., синовете й организират грандиозен концерт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads