Реклама / Ads
0| 5936 |25.06.2007 АКТУАЛНО

На Виктория и писна да е Бекъм - иска пак да е Спайс

.
След като една от нашумелите европейски женски банди ,,No angels” се събра отново, дамите от ,,Спайс гърлс” последваха примера им. Това ще им гарантира страхотни доходи и още редица придобивки към тях.
 

Васил Василев 

Легендите на попмузиката ,,Спайс гърлс” подхващат световно турне в края на тази година. За радост на милионите си фенове певиците се събират, за да поправят грешката, която допуснаха преди шест години. Спайските ще уточнят детайлите около грандиозния спектакъл на 29-ти юни. Една от основните причини за тяхното завръщане са огромните доходи, които им предлагат продуцентите от ,,Вирджиния рекърдс”. Мел Си, след разпадането на групата, беше категорична в решението си, че никога повече няма да бъде част от звездната петорка. За да сложи края на соло кариерата си, брюнетката ще получи солидно обезщетение.  В луксозните придобивки за околосветската обиколка е включен и самолет за всяко едно момиче. Около Коледа тази година се очаква да излезе новият албум на група.

,,Спайс гърлс” става една от най-популярните и слушани попизпълнители, след дебютния им сингъл ,,Wonnabe” през 1996 г. Песента се задържа седем седмици на върха на британската музикална класация. Парчето помага на спайските да станат световен феномен в края на 20-ти век. Групата реализира общо три студийни албума и продава близо 53 млн. копия от тях. Първоначално ,,Спайс гърлс” възниква под името ,,Touch”. Продуцентите баща и син Крис и Боб Хърбърт публикуват обява за момичета от 18 до 23 години с гласови възможности и добра визия. Избрани са четириет бъдещи звезди, с изключение на Ема Бънтън. Проектът е натоварен с нелеката задача да конкурира бойбандите от началото и средата на 90-те. Огромният успех на ,,Бекстрийт бойс” и ,,Тейк дет” амбицира продуцентите да постигнат същото, но с момичета. Спайските започват кариерата си с няколко демо записа, но се оказват неуспешни. След като сменят редица продуцентски компании, момичетата са забелязани от Бирджиния рекърдс, която дава летящия им старт. На 8-ми юли излиза първият им сингъл, а дебютният, но платинен албум ,,Спайс в Европа” е факт през ноември. Той се превръща в най-продаваният албум в Европа за 1997 г. и достига рекордни продажби във Великобритания. Вторият албум на звездите ,,Spiceworld” през ноември 1997 г. достига рекордните 10 млн. продадени копия в Европа, Канада и САЩ само за две седмици. Изпълнителките на ,,Viva forever” правят опити и в киното с филма ,,Spiceworld:Movie”, който представя интересни и комични моменти от създаването на албума. Лентата е заснета по подобие на ,,Нощ след тежък ден” на Бийтълс през 60-те. Разпадът на ,,Спайс гърлс” започва с официалното напускане на Джери Холиуел на 31-ви май 1998 г. Следват редица неуспешни песни и раздори сред групата докато не се разпада окончателно през февруари 2001 г. за жалост на милионите им фенове, които могат с нетърпение да очакват фамозно завръщане.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6458 |24.06.2007 Започват снимките на „Индиана Джоунс” - 4 . 2| 5946 |23.06.2007 Закъснялата светлина от Запада . 0| 6298 |22.06.2007 Столетната корупция . 0| 5862 |22.06.2007 Московският кинофестивал започна с щастлив край

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads