Реклама / Ads
91| 8904 |25.03.2008 АКТУАЛНО

"Винпром Пещера" АД възмутени от кампанията срещу тях

.
В отворено писмо до Frognews.bg "Винпром Пещера" АД подчертава обективносттта на нашата медия и призовава заедно да положим усилия за повече коректност.Верни на редакционната политика, публикуваме пълния текст на писмото.
 

Обръщаме се към Вас и уважаваната от нас медия, която представлявате и която винаги е проявявала максимална обективност при отразяване на актуалните събития. С настоящето писмо бихме желали да изразим възмущението си от умишлено водената в последните дни чрез публикации в българските медии неетична и недостойна кампания, целяща уронване на престижа и доброто име на една от най- сериозните български фирми "Винпром Пещера" АД.

От самото си създаване ние следваме и ще продължаваме да следваме политика на стриктно спазване на българското законодателство и непримиримост към тези, които го нарушават. Ето защо случващото се в медийното пространство в последно време ни кара да се обърнем към Вас с призив заедно да положим усилия за прекратяване на наложилата се практика на цитирането на съмнителни анонимни източници, което има резултат единствено дискредитирането на видни български компании, политици и общественици.

Всички публикувани в последната седмица "скандални разкрития" са с неясен и съмнителен източник и съдържат изцяло безпочвени твърдения, имащи една единствена цел - печеленето на политически дивиденти за сметка на уронването на доброто име на една от най- уважаваните и проспериращи български компании.

Призоваваме всички лица, имащи отношение към скандала и най- вече към тиражирането на слухове и непотвърдена информация, уронваща доброто име на "Винпром Пещера" АД, открито да застанат зад своите твърдения и да носят съответната отговорност за действията си.

Заявяваме открито, че по категоричен начин ще защитим правата си срещу всички несправедливи обвинения, отправени към нас. Ще се възползваме от всички предвидени в закона методи и средства за търсене на наказателна и финансова отговорност от всички лица, позволили си да използват името и да намесят името на "Винпром Пещера" АД в този скандал. Уверяваме Ви, че няма да толерираме подобни прояви на грубо нарушаване на всякакви моранли, етични и професионални норми и всички опити за злоупотреба с доброто ни име ще бъдат отнасяни към компетентните държавни органи с искане за незабавни и решителни мерки за преустановяване на подобни недобросъвестни прояви и присъждане на адекватно обезщетение за причинените на фирмата вреди.

изпълнителен директор: Иван Папазов 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7446 |24.03.2008 You Tube раздаде Оскарите си за най-яките клипове в света . 2| 6658 |24.03.2008 В Ню Йорк приключи сватбеното тържество на Сесилия . 14| 6995 |21.03.2008 Боклуци, строителство и бездомни кучета тровят Студентски град . 0| 5983 |21.03.2008 Червило по устните, музика в сърцето и купон до сутринта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads