Реклама / Ads
7| 6025 |31.10.2008 АКТУАЛНО

Висшето училище по застраховане и финанси стратира партньорство с АЗКОН

.
На официална церемония бе подписано споразумение между Асоциацията на завършилите Колежа по отбраната на НАТО (АЗКОН), представлявана от полк. Иван Иванов и ВУЗФ, представлявано от неговия президент доц. д-р Григорий Вазов.
 

С подписването на това Споразумение двете страни имат за цел да разширят сътрудничеството си в областта на образованието, обучението и квалификацията, сигурността и отбраната и в други сфери на обществения живот.

„Споразумението за сътрудничество, което подписахме с АЗКОН, е голяма чест за Висшето училище по застраховане и финанси. Заедно ще работим по много проекти за реализиране на съвместните ни цели и задачи. Като Президент на ВУЗФ приемам това Споразумение като отговорност и ново предизвикателство за нашите студенти и преподаватели. Също така за мен подписаното Споразумение е и признание и оценка за ролята и престижа на първото в България частно специализирано Висше училище по застраховане и финанси”, каза доц. д-р Григорий Вазов.

alex2335.jpg

Асоциацията на завършилите Колежа по отбраната на НАТО и Висшето училище по застраховане и финанси обединяват своите усилия и компетентност за по-пълноценно интегриране на България в ЕС и НАТО. Партньорите по това Споразумение за сътрудничество ще работят и за ефективното разясняване и възприемане от българското общество на евроатлантическата ценностна система.

„В лицето на АЗКОН Висшето училище се сдобива с още 23 партньорства, защото ние сме част от едно световно натовско семейство. Самият Колеж по отбраната на НАТО в Рим е една от големите бази данни на света. В наше лице вие ще имате един истински приятел, верен партньор и надявам се, че заедно ще осъществим сериозни проекти за благото на хората в България”, коментира след подписването полк. Иван Иванов.

Сътрудничеството между Асоциацията и Висшето училище ще се осъществява на основата на принципите на равнопоставеност, откритост и прозрачност, уважение, взаимопомощ и отговорност.

АЗКОН ще работи за реализиране на сътрудничеството си с ВУЗФ като участва със свои експерти в съвместни проекти, ще предлага участие на Висшето училище в международни и национални семинари, конференции и научни форуми, както и ще предоставя теоретични разработки по общи за двете организации теми.

alex2346.jpg

Висшето училище по застраховане и финанси ще участва със своя високвалифициран преподавателски състав в съвместните проекти, в различните теоретични разработки и публикации в областта на образованието, обучението и квалификацията, сигурността и отбраната, както и в други сфери на обществения живот. В организираните от АЗКОН семинари и конференции Висшето училище ще участва с лектори, които имат богат академичен и практически опит.

За постигане на целите на Споразумението за сътрудничество ВУЗФ се ангажира да предоставя модерната си материална база и инфраструктура. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6022 |09.09.2008 МОН връща оценките за поведение в училище навръх соцпразника . 1| 5500 |18.04.2008 Джак Спароу е загазил, страховитото в географията и училищен мюзикъл . 1| 7088 |25.01.2008 Джипита: Не искаме повече да финансираме здравната каса. Промяна! . 8| 7981 |14.09.2007 Малката Софи обича животните, да рисува, да пише разкази дори и училището

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads