Реклама / Ads
40| 51465 |31.08.2010 АКТУАЛНО

VIVACOM пусна сателитна телевизия със супер екстри

.
Източник: www.thevoice.eu
От днес VIVACOM пусна сателитна телевизия директно до клиента.
 

Новата услуга атакува пазара с национално покритие и три основни пакета, които включват над 70 канала и девет радио станции с цифров сигнал и кристална картина. С тази стъпка телекомът продължава политиката си да предлага на своите потребители пакет от услуги за пълно телекомуникационно обслужване от едно място.

Новата телевизия ще струва 9.80 лв. на месец за пакет от 40 канала, сред които освен ефирните канали влизат още bTV Cinema, Fox Life, спортната RING.bg, Евроком, Animal Planet, музикалните канали – MAD, City TV, Латина Ф, Балканика, детските – Е-KIDS и Супер7 и др. Най-скъпият пакет включва повече от 70 канала на цена от 17.80 лв. на месец, което е доста канкурентна цена при положение, че в момента средната такса на подобен пакет на пазара е около 20-25 лв.

VIVACOM TV може да бъде заявявана от всеки без обвързване със срочен договор, което означава, че клиентите могат да ползват услугата толкова дълго време, колкото пожелаят, и да не се притесняват от възможността за налагане на неустойки при евентуално прекратяване на договора. Вариантите за едногодишен и двугодишен договор обаче носят намаление на месечната такса за избрания пакет с 50% за първите три или шест месеца. Така за половин година потребителите, избрали най-големия пакет VIVACOM TV Екстра, могат да гледат повече от 70 канала за по-малко от 10 лв.

Основните предимства, които новата услуга предлага, освен безсрочните договори, са безплатно оборудване, единна месечна сметка за телефон и телевизия, монтаж до пет дни от заявяването на услугата, както и безплатна инсталация при преподписване на договор за стационарен телефон. Другото предимство на VIVACOM TV e внимателната селекция на каналите във всеки един от пакетите, така че дори и най-икономичният пакет да бъде достатъчно разнообразен и да покрива нуждите на всеки член от домакинството. Като допълнение към предлаганите вече от телекома стационарен телефон, мобилни услуги и интернет, VIVACOM TV допълва възможността на потребителите да получават всички услуги от едни оператор и да оптимизират телекомуникационните си разходи.

Сателитната телевизия на VIVACOM предоставя още услугата EPG (Electronic Program Guide) – информация за програмите на каналите за една седмица напред - и възможност за родителски контрол. Това е възможност родителите да следят какво ще гледат техните деца. VIVACOM TV се реализира през най-добрия телепорт в България – Плана.

В най-скоро време предстои включването на още допълнителни канали и на HD (high definition) програми към основните пакети с цел клиентите да получат максимално добра услуга за съответната цена.

Тук може да видите програмите към основните пакети
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 6299 |24.02.2009 Холандска телевизия снима филм за корупцията у нас . 50| 9904 |19.02.2009 2/3 от българите, напуснали България, няма да се върнат . 15| 5997 |08.01.2009 Крум Савов се раздели с "Нова телевизия" . 34| 8442 |24.11.2008 Зрители на Нова телевизия недоволстват заради Коритаров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads