Реклама / Ads
54| 33807 |10.09.2020 АКТУАЛНО

Водещ по бТВ наплю протестиращи и ожали полицаите. Зрители ядосани на мамин Сашко

.
Александър Кадиев
Сашо Кадиев, водещ на „Преди обед“ по бТВ емоционално и превъзбудено заяви от екрана, че ненавижда протестиращи, които хвърлят бомбички и камъни по полицаите. Горките полицаи, трява да търпят подобна агресия, вместо да арестуват и тези да бъдат осъдени. Краен съм и не понасям такива неща.
 

Протестирайте мирно. Ама разни протестиращи, нали, ако не са по правилата, да се намесва полицията. Така го разбирам. Той осъди остро и ваденето на жълти павета (общо 6 кв/м), които били културна ценност. Но не спомена как се отнася към мафиотските кражби на пари от ремонтите на същите тези желти павета, а става дума за огомни суми...

 

Останалите в студиото, включително партньорката му Деси Стоянова, се опитаха възпитано и аргументирано да му обяснят, че правилата се отнасят за всички и когато полицията използва сила също не е ОК. Не го убедиха и Кадиев продължи да напада протестиращите и да защитава с плам и жар полицията.

 

Минути след това той отново се върна на темата за протестите, защото, както сам обясни, в мрежата моментално бил засипан с въпроси и несъгласия по отношение на категоричната му позиция. Поизплашен и раздразнен от бързата реакция на зрителите, той се опита да обясни, че не бил разбран правилно. Който иска можел да си протестира, ама по правилата. Не харесвал провокаторите.

 

Свидетели сме на огромна несправедливост. Александър Кадиев е водещ на популярно предаване. Всеки делничен ден той има възможност да изразява своята позиция по един или друг начин. Включително да манипулира и хитро да прокарва свои гледни точки по различни теми. Може да не го прави, но има възможност.

Протестиращите са на площадите, защото години наред гласът на гражданите е игнориран. Хората не издържаха, когато деградацията в редиците на властта стана ужасяваща.

 

От стартирането на новия сезон на „Преди обед“ нито веднъж в студиото не е бил канен човек от протестите. В такъв случай Кадиев няма никакво право да съди когото й да било. Защото явно не знае за какво става дума. Което е тъпо.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 8955 |07.09.2020 EUobserver: Насилие на демонстрациите в България. Протестиращите обвиняват провокатори . 17| 6692 |26.08.2020 Протестиращите от блокадите в София са обявили акция при откриване на новия лъч на метрото . 21| 8283 |23.08.2020 Представиха карта на протестиращите по света българи . 9| 8132 |07.08.2020 Протестиращи от палатковия лагер пред МС: Полицията не знае по чие разпореждане ни щурмува

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads