Реклама / Ads
1| 6648 |18.12.2013 АКТУАЛНО

Втори печеливш в играта на ЧЕЗ „Академия Енергия“

.
През тази седмица стана известен и вторият печеливш в онлайн играта на ЧЕЗ за разумно и отговорно потребление на енергия „Академия Енергия“. Късметът определи Емилия Елореева от гр. София да получи портативен DVD плеър. Заедно с още 274 участника, играли активно пет дни в периода 09 – 15 декември 2013 г., тя доби право да участва във втората седмична класация на играта.
 

 

Играта на ЧЕЗ „Академия Енергия“ представлява виртуален дом, в който участниците се стремят да постигнат висока енергийна ефективност като модернизират електроуредите в него и ги използват рационално, съобразно техните предимства. Всеки играч избира свой герой, с който ще работи и ще се забавлява, като се стреми да оптимизира разхода си на енергия. При всяко влизане в играта се появява съвет за разумно използване на електроенергията, а на всяко трето влизане, до изчерпване на заложения брой - въпрос, чийто правилен отговор носи допълнителни ресурси.

 

„Много се радвам за страхотната награда, която спечелих. За играта научих от познати. Инициативата ви е изключително положителна, тъй като по интересен и забавен начин се представят начини за реално спестяване на електроенергия. Повечето от съветите, които давате в играта, прилагам реално в домакинството си. Вкъщи всички електроуреди са клас „А“, използваме енергоспестяващи крушки, сменихме дограмата и санирахме жилището си. Бих препоръчала на близките и познатите си да играят в „Академия Енергия“ и да спазват съветите които им давате, за да използват по-ефективно електроенергията“, сподели при уведомяването си за наградата Емилия Елореева.

 

„Най-искрено поздравявам втората печеливша участничка в играта на ЧЕЗ – Емилия Елореева. „Академия Енергия“ е отворена за всички български граждани, не само за клиентите на ЧЕЗ. Това е така, защото ние вярваме, че отговорното потребление на електроенергия е кауза, около която трябва да се обединим. Все още много хора не са достатъчно добре информирани за ползите от пестенето на енергия или нямат създадени навици. Именно това се опитваме да направим с онлайн играта, която стартирахме на 2 декември – по забавен и достъпен начин да насочим потребителите как ефективно да намалят сметките си за електроенергия“ каза Зорница Йорданова – Директор „Маркетинг и подпомагане на продажбите“ в „ЧЕЗ Електро България“ АД.

 

Всеки, който се регистрира на www.energyacademy.bg и играе редовно до 02 март 2014 г., участва в тегления за една от 17-те награди - 13 седмични, 3 месечни и една поощрителна - телевизор, готварска печка, лаптоп или система за домашно кино. Печелившите се определят на лотариен принцип сред участниците, постигнали най-добри показатели. ЧЕЗ уведомява печелившите в седмичните и месечни класации лично, а информация за класацията се публикува на сайта на играта.

 

Досега в играта са регистрирани 2 702 участника. Във временната месечна класация до днес участват над 190 души - активни пет дни от седмицата и постигнали най-ниско ниво на консумация на електроенергия. Първите 20 от тях в края на декември ще се борят за една от трите големи, месечни награди в играта.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5781 |11.12.2013 ЧЕЗ изтегли първия печеливш в играта „Академия Енергия“ . 0| 7788 |17.10.2008 Компютрите - най-печелившият продукт на съвременния пазар . 7| 10436 |12.12.2007 Виртуална игра предлага втори живот на недоволни от битието си . 2| 6751 |06.08.2007 В джунглата на втория „Сървайвър”: любови, ром и известни лица

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads