Реклама / Ads
73| 17818 |22.10.2013 АКТУАЛНО

М. Захариев за Фрогнюз: Поздравявам служителката на НЕК

.
Кадри от фотосесията на Елена Бончева за Playboy и FHM Източник: nomer69.com
Еротичен модел - технически сътрудник в НЕК, калинка, гола калинка, червена гола калинка или красива секретарка? Каквото и да е снимките на сексапилната Елена Бончева се радват на неистов интерес. Сигналът, подаден от дългогодишната служителка в Националната електрическа компания - Елена Миланова, звучи стряскащо. А някои прозряха и завист в публикацията й във „Фейсбук”.
 

Елена Бончева е технически сътрудник, подписва се под заплата от 3000 лв. на месец, на около 25 години е, снимала се е гола. Какъв ужас!
 
Това е поредният трик за отклоняване на общественото мнение от същинските въпроси, коментира за "Фрогнюз" лидерът на РЗС Яне Янев. Подобни еротични изпълнения сме ги виждали и друг път. „Те се случват и в Европейската комисия, и във френското, и в италианското правителство. Случаят с тази гола служителка от НЕК, която независимо дали сама се е филмирала, или някой друг й го е сторил, според мен е опит за отклоняване на общественото внимание от по-важната тема за цената на тока.” Янев очаква ноември-декември именно това да е горещата тема. И този път тя ще бъде още по-страшна от това, което се случи на февруарските протести.
 
Поздравявам служителката на НЕК за физическите качества, които притежава, коментира пред "Фрогнюз" депутатът от БСП и първият издател на „Плейбой” за България Мартин Захариев.
 
Нямам честта да познавам Елена Бончева. Нейната фотосесия в „Плейбой” е от април 2006 година, а аз продадох списанието на гръцките си партньори в началото на същата година.

Нейният случай е дребен казус, с който не трябва да се занимаваме. Именно затова днес отказах да бъда гост на две телевизии – Нова телевизия и bTV. Темата с Елена Бончева не е съществена и не стои на дневен ред. Ако нейният работодател е преценил, че тя има нужните професионални качества и си върши добре работа, защо да не я назначи?! Все пак тя е технически сътрудник, което означава секретарка. Всеки началник мъж би се радвал да има такава служителка. Ако той отрече това, значи е лицемер.

Едно от малкото хубави неща в нашето болно общество са именно българските жени. Те са национално богатство. Не бих казал, че нейната колежка е пуснала сигнал срещу нея. Тя просто е споделила своето мнение в социалната мрежа. А многобройните коментари, които предизвика изказването й, говори, че социалните мрежи се превърнаха в ключови медии в България.
 
Иначе съм против дамите на ръководни позиции да се разголват. Затова като някогашен издател не съм си позволявал да каня красиви депутатки за голи фотосесии. Човек трябва да бъде респектиран с публичната роля на дамите, коментира Мартин Захариев.
 
Христина Стоянова, пресаташето на НЕК, потвърди тази сутрин пред Нова телевизия, че действително има служителка, която е назначена като технически сътрудник, но тъй като е нова е още с шестмесечен временен договор. Стоянова отговори уклончиво за заплатата, която получава красавицата, но беше категорична, че подобно трудово възнаграждение не взема никой в НЕК.
 
По думите й Елена Бончева работи като секретарка в дружеството, но Стоянова отказа да уточи на кого точно. Пресаташето изтъкна още, че за длъжността технически секретар може и да не си висшист и отсече, че няма какво повече да коментира.
 
Елена Бончева е родена в Нови пазар и е израснала в Бургас, но по-късно се премества в София. Като еротичен модел дебютира с фотосесия в билярден клуб на страниците на „Плейбой”. През април 2006 г. тя е избрана за "момиче на броя". През 2008 г. Бончева разкрива знойни форми и в списанието FHM.




Кадри от фотосесията на Елена Бончева за Playboy и FHM
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 7560 |22.10.2013 Йовчев: Повечето бежанци са бедни и ще останат в България . 14| 6687 |22.10.2013 Пламен Горанов е пламнал след конфликт с охраната . 0| 6212 |21.10.2013 Над 150 ученици „мериха“ знания в Цветната олимпиада в Благоевград . 0| 10231 |21.10.2013 Майката на Пламен Трифонов лъже съда за сина й

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads