Реклама / Ads
5| 13381 |23.01.2016 АКТУАЛНО

Зимният секс: Който е сополив - той е отдолу!

.
В най-големите студове - секс всеки ден, може и по-често. Това съветват японски и китайски медици. Според тях сексуалната активност трябва да е 2 пъти седмично през лятото и колкото може по-често през зимата.
 
Ако сте измръзнал и сте сам - пийте чай с малко ром, коняк или уиски. В селските райони - греяно винце. Ако сте двама и се харесвате, пропуснете чая и пристъпете към здравословен секс. Помага и срещу простудни заболявания. Доказано е от канадските учени, които са изследвали през 2015 г. над 300 двойки.

 

Разбира се уличният секс или секупражненията в снежния парк са екстремно преживяване. Тийнейджъри и хора до 23-26 години го практикуват без да се замислят въобще. Удари ли ги хормона ще го направят и в снежна преспа на Банско или Пампорово. Но все пак снегът крие немалко рискове.

 

1. Ако сте в неотоплена стая, започнете ухажването с дрехите и ги сваляйте потепенно. Ще ви стане горещо и ще се изпотите по-бързо, отколкото предполагате. Свещите са не само романтичен, но и загряващ въздуха елемент. Повече свещи - повече емоции и удоволствие.

 

2. Става и в колата. Ако колата е с добро парно - не губете време. Задната седалка е класическо място. Ако обаче е в гараж, не палете двигателя, защото може изгорелите газове да се окажат смъртоносни. Така ще ви заварят в поза, което ще притесни близките и на двамата участници...

 

3. На стълбището, в коридора, мазето или в асансьора... Не се правете на моралисти и изненадани - всеки го е правил. Класическото решение е жената да се обърне с гръб към партньора и да се наведе. Мъжът я прихваща за бедрата и оттам насетне знаете как е. Искате ли го - нищо няма да ви спре.

 

4. Известно е, че при секс краката на жената изстиват много бързо. Някои си лягат с чорапките, но не е много естетично. Ако не ви пречи - действайте. Но е по-добре мъжът да се погрижи за ерогенните зони на своята партньорка. Лек масаж на важните места повишава кръвообръщението и температурата. Желанието се засилва яко. И девойката да не лежи със скръстени ръце... и крака...

 

5. Банята е супер решение. Ако имате вана - напълнете я. Скачайте и двамата вътре и каквото сабя покаже. В топлата вода въображението се развихря. Ако решите да го правите в сауна обаче, бъдете внимателни. Резките движения натоварват дейността на сърцето. Дори млади хора са си докарвали инфаркт в огнената кабина при буен секс. В руската и финландсака баня обаче са се случвали знаменатели неща, влезли отдавна в класиката на дория секс.

 

Заченатите деца през зимата са здрави и щастливи - стара истина. На който му е ред, обаче.

 

Зимният девиз е: По-малко дрехи и повече страст. А докторското правило: Който е сополив - той е отдолу.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 11223 |02.06.2015 Фрог научи: Полицаят, който взима от джебчийките във Варна, закриля и наркобос . 6| 6807 |21.10.2014 Цв. Василев:Фарсът, който разиграва БНБ е нелеп и абсурден . 6| 11691 |21.07.2014 Д-р С.Георгиев пред Фрог: За ужас ще дойде момент, в който в България вместо болници ще има само хосписи . 62| 18606 |03.03.2012 Васил Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads