Реклама / Ads
3| 8407 |16.02.2008 АКТУАЛНО

По зодията ще им познаеш целувките

.
Астролозите твърдят, че зодията на жената издава начина, по който тя се целува. Овните са настъпателни; раците обичат дългите целувки; девите са бавни; стрелците търсят усамотение...
 

Овен

Ако на представителките на Овена нещо им е в повече, то това е енергията им и когато целуват, тази сила се усеща. Приближат ли устните на мъжа, дори не молят за разрешение. Просто целуват, макар и да рискуват да бъдат отблъснати. Но това ни най-малко не ги интересува, защото са много дръзки и настъпателни.

Телец

Телците мислят за себе си повече, отколкото трябва. Не спират да се грижат за собственото си удоволствие. Освен това творческото начало не е най-отличителният им белег. Жената Телец се нуждае от вдъхновение и яка доза предварителни познания. Но и тя, като останалите, има добрата си черта. Наслаждава се на всяка целувка така, като че ли е последната в живота й. Не спира, докато не постигне удоволствие.

Близнаци

Това, че за Близнаците понятията вярност и сериозност са отживелица, не бива да изненадва никого. Но въпреки това на представителката на този знак всичко може да й бъде простено, просто защото целува прекрасно. Най-лошото е, че и тя е наясно, че притежава тази природна дарба. Обожава да се целува и го прави много забавно.

Рак

Те са стеснителни и нежни, понякога дори вдетинени. Жената Рак не е най-подходящата партньорка, ако търсиш необузданата страст, но със сигурност може да се превърне в любимата ти играчка, която да прегръщаш всяка нощ. Жените Рак целуват дълбоко и продължително. Може да се случи и да те стреснат, да те накарат да си помислиш, че никога няма да те оставят на мира, че ще умрат, ако ги оставиш. Ако става дума за личен избор, Ракът несъмнено би си избрал за партньор друг Рак.

celuvka2.jpg

Лъв

Тя поражда у партньора си емоции и възбуда. Преди срещата си с нея мъжете обикновено се питат какво ли ще се случи. Представителките на тази зодия са заредени с творчески хрумвания и страст. Така че, за да им влезеш под кожата, трябва да си на тяхното ниво. Лъвицата, както показва името, те целува и поглъща едновременно. Жените Лъв са по-романтични, но това не им пречи да се целуват без умора. Понякога нямат насита. Искаш ли обаче да откриеш пълноценната целувка на жената Лъв, трябва двамата да сте стабилна двойка. Лъвицата трябва да обича, но и да се чувства обичана. Защото при краткотрайна връзка тези жени почти не мислят за другия човек и директно преследват целта си. В този случай целувката за тях е само нещо второстепенно.

Дева

При нея нещата трябва да стават бавно, малко по малко. Тя никога не бива да бъде насилвана, защото й е необходимо спокойно да приема нещата. Имай предвид, че ако много си мечтаеш да те целува Дева, ти ще трябва да отмерваш ритъма. За представителката на този зодиакален знак е характерен страхът да не я отхвърлят. След като нещата потръгнат гладко, целувките й могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е налице абсолютно взаимно доверие. Заради опасенията си Девата винаги вдига летвата много нависоко. Докато целувката не свърши и тя не се увери, че се е получило добре, Девата няма да се отпусне.

Везни

Любовниците на жени от зодия Везни винаги им поставят отлична оценка. Тъй като взима много присърце партньорите си, жената Везни ги целува така, както те желаят. Тя се характеризира с това, че иска да угоди на целия свят, което се отнася и за интимния й живот. Целува по поръчка. Пригажда се към всеки. В действителност тя разполага с каталог от целувки: филмови, мимолетни, точни, дълбоки, сладки, необуздани... Внимавай да не се самозабравиш в прегръдките й. Везната е такава ласкателка, че може да те целува само от желание да не се почувстваш пренебрегнат.

Скорпион

Внимавай със силата на този знак. На моменти Скорпионката страда от засилено самолюбие и чувство за притежание. Целувките й са пламенни и страстни. Поведението й е амбициозно и доминиращо. Силата й е в разнообразието. Целувките й са от романтично спокойни до експлозивно еротични. Устата, шията, тила... за всяко място от тялото намира подходяща ласка. Но внимавай да не ти остави белези - на жената Скорпион й харесва да маркира територията си. Преди всичко обаче Скорпионът е зодиакален знак, който провокира силно сексуално желание. И знае това.

kiss1.jpgСтрелец

Авантюристична, творческа и страстна. Какво още може да се желае? Жената Стрелец е отворена за всяко предложение, което й направиш. Дори да е неприлично. Любимите й целувки са кратките и спонтанните. Понеже съсредоточаването не е най-ценното й качество, дългите целувки я дезориентират. Устата не е любимото й място. Като изявени неконформисти, Стрелците винаги протестират срещу традициите. Тези жени не бива да се чувстват наблюдавани. Ако ги гледат, се чувстват неудобно. Затова, за да вкусиш истинските целувки на една жена Стрелец, най-добре ще е да бъде на усамотено място.

Козирог 

Жената Козирог може да те накара да се влюбиш в нея. Обожава да покорява мъжете и в повечето случаи го прави. Но не чрез целувките си. Хладният й разум не й позволява да се превърне в култ за партньора си само на основание на целуването. Единствено при установена стабилна връзка тя се отпуска и целувките й остават на втори план.

Водолея

Целува добре, влага творчество и страст... Тогава какво не е наред? Жената Водолей обича да прелита от цвят на цвят. И не се притеснява да си го признае. Счита, че й е от полза да опита от всичко по малко. Дори има смелостта да твърди, че го прави за доброто на любовниците си, за да осъзнаят ценността на целувката й. За Водолейката леките целувки по устните са чиста проба засвидетелстване на приятелство. Затова нерядко можем да я видим да целува някой представител на своя пол, без това да се тълкува като проява на хомосексуалност.

Риби

Тя е неуверена и не се разкрива напълно. Такава е представителката на Риби не само в ежедневието, но и когато целува. Ако искаш наистина да ти се отдаде, трябва ясно да й покажеш как да го постигне. Тя ще бъде тази, която ще се приспособи към твоя начин на целуване. По принцип не й се нрави да се натрапва, така че и в интимен план няма да го стори. След като веднъж вече се устреми, се разтапя от сладост и романтичност. Дълги и дълбоки целувки, понякога дори прекалено любвеобилни и разглезващи. Когато желае някого, иска да го целува и да бъде целувана непрекъснато.

celuvka1.jpg

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7698 |15.02.2008 Сградата на СУ се превърна в огромно табло за съобщения и обяви . 1| 6159 |15.02.2008 Спринцовки се търкалят около сградата на Националния център по наркомании . 1| 8380 |14.02.2008 „На любовта всички възрасти са покорни” . 0| 6325 |14.02.2008 На юг от границата, на запад от слънцето - до призраците на Гоя

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads