Реклама / Ads
1| 5280 |27.09.2018 КРИМИНАЛНО

Синът на Долорес Арсенова с обвинение за хулуганство на пътя

.
Районната прокуратура в София е повдигнала обвинение за хулиганство на сина на бившия екоминистър Долорес Арсенова - Калоян, както и на негов съучастник. Този път Калоян е налетял на колата на съдийка от Касационния съд.
 

Инцидентът е станал около 09.40 часа на 22 септември, на кръстовището на ул. "Иваница Станчев" и Панорамен път в столицата, съобщават от районната прокуратура.

Според обвинението Калоян Арсенов (33) предизвикал с автомобила си (по неофициална информация - "Porsche") другите шофьори да го изпреварят, а след това ги засичал, спирал и потеглял на зелена светлина, обиждал и псувал. След като един от водачите му направил забележка, Арсов слязъл от колата си и му нанесъл няколко удари в главата и тялото.

 

В същото време спътникът на Арсенов - Д. Андреев, на 33 години, забелязал, че жената на бития ги снима с мобилния си телефон. Вбесен, той отишъл до нея, изтръгнал апарата от ръцете й и го хвърлил зад ограда. Телефонът обаче не се е счупил, иззет е от разследващите и ще бъде направена техническа експертиза, за да се установи запазен ли е запис от случилото се.

 

За лош късмет на Калоян, в другата кола се возили съдийка от Върховния касационен съд и съпругът ѝ. От прокуратурата уточниха, че на Калоян Арсенов е повдигнато обвинение за хулиганство по време на управление на моторно превозно средство. След инцидента той не е бил открит на адреса си, където е търсен от полицаи, за да бъде задържан. На другия ден обаче се явил в районното управление. Съучастникът му е бил задържан за 24 часа веднага след случая. И двамата са пуснати с най-леката мярка за неотклонение - подписка, защото не са осъждани.

 

Миналата година Калоян Арсенов отново влезе в криминалните хроники, след като заедно със сина на осъдения за убийство Злати Златев-Златистия стреляха безразборно в заведение, а един от куршумите се заби в жилището на младо семейство.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4435 |27.09.2018 Задържаха трима мъже, взривили банкомат в Стара Загора, единият е молдовски гражданин . 0| 4102 |27.09.2018 Стрелба по трамвай в кв. ”Надежда” в София . 0| 4174 |26.09.2018 Два тира се удариха и изгоряха на магистрала „Тракия” . 0| 4312 |24.09.2018 Пожар избухна в училище в Русе

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads