Реклама / Ads
0| 3936 |19.10.2015 НОВИНИ

Д-р Андрей Ковачев: Д-р Дарин Димитров ще върне инвестициите в Търговище

.
Евродепутатът д-р Андрей Ковачев посети Търговище, за да подкрепи предизборната кампания на кандидата за кмет от ГЕРБ д-р Дарин Димитров. Той е за втори път в града след откриването на Европейски информационен център на евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ.
 
Така той пряко се ангажира да следи и подпомага развитието на Търговище. „Когато трите нива на управление – местно, национално и европейско, работят в синхрон, има и постижения. Затова и кметовете на ПП ГЕРБ имат директната връзка с най-голямата европейска партия и така може много ефективно да се помага на местната власт”, заяви Ковачев. Той изрази увереност, че като кмет д-р Дарин Димитров  ще привлече инвеститори, които няма да заобикалят града. „Ние искаме да ви убедим, че със съвместни усилия следвайки добрите практики от другите населени места, където управлява ГЕРБ, тези видими резултати ще бъдат в полза на гражданите на Търговище и региона.  Трябва с много бързи темпове да се навакса изоставането. До 2020 година ЕС дава много сериозни средства за регионално развитие, за околна среда, инфраструктура и конкурентоспособност, които трябва максимално да се използват и в интерес на гражданите.  Убеден съм, че с усилията на господин Димитров и българското правителство ще имаме много бързи темпове на наваксване с изоставането”, допълни Андрей Ковачев.

 

„Няма друга политическа партия, която по време на предизборната си кампания да получи такава европейска подкрепа. Това е едно потвърждение, че ГЕРБ е една проевропейска партия, която води проевропейска позитивна кампания.”, заяви д-р Дарин Димитров.  „ Ние нямаме отрицателни послания, ние не работим с незаконни средства и с тролове. Обиколихме много населени места,  пенсионерски клубове, срещнахме се с много гилдии и с радост виждам, че хората харесват посланията, които им отправяме. За съжаление проблемите на общината са много. Ние не знаем колко заеми има и какво е финансовото състояние на Община Търговище. Но предлагаме нови идеи, позитивизъм и много работа”допълни Дарин Димитров.

 

По късно през деня д-р Андрей Ковачев откри  Библиотека на открито, поставена по  инициатива на Младежи ГЕРБ . Къщичките за книги са най-новата придобивка за гражданите на Търговище. Те ще бъдат поставени в три парка за отдих из града - в парка пред  Драматичния театър, на Борово око и в парка до храм „Св. Иван Рилски”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4130 |17.10.2015 Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков: Васил Савов е човекът, който може да развие потенциала на Белово . 0| 3201 |17.10.2015 Андрей Ковачев, ГЕРБ/ЕНП: Проф. д-р Димитър Стойков ще продължи успешното развитие на гр. Плевен . 0| 3219 |16.10.2015 Д-р Дарин Димитров, треньори и ръководители на спортни клубове обсъдиха проблемите на спорта в Търговище . 0| 3393 |13.10.2015 Д-р Дарин Димитров: За развитието на Търговище са нужни нови идеи, нови подходи и решения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads