Реклама / Ads
0| 3563 |18.10.2015 НОВИНИ

Информационните центрове на евродепутата Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) и „Европа Директно“ в Хасково ще си сътрудничат в популяризирането на европейските ценности сред хасковлии

.
В неделя, 18 октомври 2015 г., евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и нейният екип проведоха работна среща с новооткритото представителство на „Европа Директно“ в град Хасково.
 
В срещата участие взе и народният представител от областта Евгения Ангелова, представителят на Регионалния инспекторат по образованието Иван Панайотов и представителят на областната администрация Милена Трендафилова. На срещата страните се споразумяха да бъдат активни партньори в промотирането на европейските ценности в Хасково и областта.

 

„Европейският съюз е много повече от еврофондове. Радвам се, че по едно и също време в града стартират два центъра, които ще доближат хасковлии до Европа и ще им помогнат да осъзнаят нейните ценности и културно многообразие“, заяви Ева Паунова. Тя очерта пред представителите на „Европа Директно“ приоритетите в работата си, сред които са образованието, дигитализацията, младежки политики, предприемачество, кръговата икономика.

 

Според Иванка Дичкова и Красимира Дамянова от „Европа Директно“ в Хасково се наблюдава надигане на евроскептицизма и промотирането на европейските ценности в областта е трудно, защото гражданите пречупват Европа през личния си интерес. Всички участници в срещата се съгласиха да си партнират по темите младежко предприемачество и образование и планираха сътрудничество по събития по тези теми.

 

Офисът на „Европа директно“ в Хасково е отворен за граждани от две седмици. Информационният център на Ева Паунова в Хасково ще бъде открит днес, 18 октомври 2015 г., от 16.00 ч. Офисът се намира на ул. „Цар Освободител“ 2 (малък бизнесцентър) и ще бъде отворен за граждани всеки работен ден от 9.00 до 18.00 ч. На събитието ще присъстват председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията Цветан Цветанов,  кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Хасково Добри Беливанов, областният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев, депутати и кандидати за общински съветници от ГЕРБ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3167 |18.10.2015 Йорданка Фандъкова: Район „Младост“ вече има своя първи православен храм . 0| 3531 |18.10.2015 Цветанов в с. Бисер: Номер 12 е бъдещето за община Харманли . 0| 4049 |18.10.2015 Кандидатът на БСП Иванела Сиракова ще промени общ. Божурище в три посоки . 0| 3172 |18.10.2015 Иван Портних: В Галата ще има нови тротоари, спортно игрище и обновено читалище

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads