Реклама / Ads
0| 6340 |30.10.2015 НОВИНИ

Огнян Ценков, кандидат за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ: Гарантирам спазването на правилата от всички!

.
Видин, нашият град е един от най-старите и красиви дунавски градове. Като кмет ще работя наследените от векове европейски дух и култура да се запазят и съхранят в един изцяло преобразен облик на Видин и общината. Да живеем спокойно в чиста и уютна среда.
 
Бизнесът да се чувства сигурен. Младите хора да имат перспектива за развитие. Възрастните да получават подкрепа и уважение. Няма да позволя Видин да премине в частни ръце и да се управлява от корпоративни интереси! Гарантирам спазването на правилата от всички! Това каза в своето обръщение към гражданите на община Видин кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.

„Зная формулата за стабилно и успешно управление на Видин. Имам подкрепата на най-голямата политическа сила – партия ГЕРБ! Имам подкрепата на нашите коалиционни партньори. Имам подкрепата на граждани от различни обществени групи и професионални браншове. Не деля обществото на партии и граждани! Не деля хората на партийни и надпартийни! Не противопоставям гражданския вот срещу местната и централна власт! Напротив, искам да мобилизирам местната, централната и европейска власт в полза на гражданското общество и развитието на Видин! Няма да настройвам СРЕЩУ,  а ще призовавам ЗА“, каза още Ценков. Той бе категоричен, че това е диалогът,  който е нужен на Видин! Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ призова своите съграждани: „ Да бъдем един отбор и да дадем волята, духът и сърцето си за Видин! Стоя зад всяка кауза, която ни обединява да работим за по-доброто ни бъдеще. Стоя до всеки, който влага усилия и труд за благото на нашия роден край. За щастието на нашите деца! Доверете ми се, за да бъде управлението на община Видин стабилно, предвидимо и резултатно!“

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4010 |23.10.2015 Огнян Ценков, кандидат за кмет на община Видин: ГЕРБ може да представи себе си с една дума и тя е екип . 0| 3463 |23.10.2015 Посланикът на Република Корея се срещна с кандидата на ГЕРБ за кмет на Силистра д-р Юлиян Найденов . 0| 4328 |23.10.2015 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Гоце Делчев Георги Андонов на среща с и учители: Имате право на достойно възнаграждение за труда си . 0| 5723 |22.10.2015 Савина Савова, кандидат на ГЕРБ за кмет: Започваме изграждането на парк „Възраждане”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads