Реклама / Ads
0| 4011 |23.10.2015 НОВИНИ

Огнян Ценков, кандидат за кмет на община Видин: ГЕРБ може да представи себе си с една дума и тя е екип

.
На 25 октомври ние избираме не просто местна власт, която трябва да работи за Видин през следващите 4 години, ние избираме пътя, по който ще поеме Видин. Това каза на официалното закриване на предизборната кампания кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за община Видин Огнян Ценков.
 

Той благодари на членовете и симпатизантите на партията за активната работа, чрез която посланията на ГЕРБ са достигнали до жителите на община Видин. „Ние можем да представим себе си с една дума и тя е екип. Екип от силни, отговорни и мотивирани хора“, посочи Огнян Ценков. Той бе категоричен, че видинчани ще гласуват с №4 в бюлетината и ще подкрепят кандидатите на ПП ГЕРБ за общински съветници, кметове на кметства и кмет на община Видин. „Подкрепете ни, за да работим заедно за развитието на Видин с реални политики, които да достигнат до всеки видинчани. Подкрепете ни, за да поставим Видин на европейската карта като модерна и просперираща община“, призова Ценков. Кандидатът за кмет на община Видин изрази възмущението си от черния пиар срещу ГЕРБ-Видин. Той посочи, че хилядите листовки, с които буквално бе засипан Видин, са обида не само за членовете на партията в общината. „Подигравката и омърсяването на символите на партията са обида, насочена към всички 80 000 членове на ГЕРБ, както и към 1 000 000 български граждани, които гласуват доверие на нашата партията“, категорични  бяха представителите на ГЕРБ-Видин.

 

Огнян Ценков подчерта, че видинчани различават истината от популизма. „Проведохме десетки срещи, разговаряхме със стотици наши съграждани. За нас бе важно не да слушаме собствените си гласове, а да чуем какво ни казват хората. Проведохма нашата кампания както винаго до сега – честно и истински. Затова днес стоим пред вас с открити лица, така, както започнахме кампанията. Така, както ще застанем пред вас и след четири години, защото нашето най-силно оръжие е честността“, заяви Ценков.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3467 |23.10.2015 Посланикът на Република Корея се срещна с кандидата на ГЕРБ за кмет на Силистра д-р Юлиян Найденов . 0| 4332 |23.10.2015 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Гоце Делчев Георги Андонов на среща с и учители: Имате право на достойно възнаграждение за труда си . 0| 5727 |22.10.2015 Савина Савова, кандидат на ГЕРБ за кмет: Започваме изграждането на парк „Възраждане” . 0| 4100 |22.10.2015 Калоян Паргов подкрепи кандидатите за кмет на с. Мрамор Ивайло Иванов и на с. Волуяк Младен Младенов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads