Реклама / Ads
0| 4170 |23.10.2015 НОВИНИ

Цветан Цветанов и Иван Тотев призоваха за висока активност на изборите в неделя

.
При положение че през 2019 година Пловдив ще бъде Европейска столица на културата, няма как да не закрием отново кампанията си тук, след този изключително успешен мандат на Иван Тотев. С тези видими резултати, които имаме днес в Пловдив, съм убеден, че ще можем да надградим това, което положихме като основа. Това заяви председателят на Националният предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, който се срещна със симпатизанти и членове на ГЕРБ, на централната предизборна шатра в Пловдив.
 

„Иван Тотев е успешен кмет на Пловдив. Той успя да направи общината достъпна за хората, достъпна за бизнеса. През предстоящите 4 години, с такова стабилно управление в местната власт, с такъв подготвен екип от общински кмет, районни кметове, общински съветници и силната централна власт, която с имаме в държавата с министър-председател Бойко Борисов, ще можем да реализираме всички тези предизвикателства, които стоят пред Пловдив“, подчерта Цветанов. По думите му, Иван Тотев е успешният, знаещият и можещият кандидат за кмет на Пловдив. „Аз съм убеден, че на 25-ти октомври, с висока избирателна активност и номер 3 в бюлетината, ще подкрепим ГЕРБ и екипа на Иван Тотев“, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

 

„Смятам, че успяхме да представим всичко това, което се случи през изминалите четири години в Пловдив - успехите, които нашият град постигна. Даваме много ясна заявка за следващите четири години, за това, какво искаме да се случи в Пловдив и как искаме да изглежда градът ни през 2019 г., когато ще бъде Европейска столица на културата. Тогава Пловдив ще представя България и България ще се представя чрез Пловдив“, заяви кандидатът от ГЕРБ за втори мандат за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев. Той допълни, че проектите, които са представени пред пловдивчани, са проекти, които ще донесат изключително много ползи за гражданите и ще направят така, че Пловдив да бъде предпочитано място за работа и за живот. „Призовавам на 25 октомври в неделя първо за голяма активност. Много е важно всеки да отиде до урните и по този начин да може да участва в управлението на своя град - да може да заяви ясно своята позиция как иска да се управлява Пловдив“, заяви още Иван Тотев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4708 |23.10.2015 Д-р Емил Караиванов: Асеновград има един път – напред! . 0| 3563 |23.10.2015 Цветан Цветанов: Иван Тотев осигури възможност за развитието на бизнеса в Пловдив . 0| 3551 |23.10.2015 Цветанов: Не се съмнявам в победата на ГЕРБ в Пловдив още на първи тур . 0| 3496 |23.10.2015 Иван Портних: Ще съдействам картите за автобус за хора с увреждания да важат за всички линии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads