Реклама / Ads
0| 4897 |23.10.2015 НОВИНИ

Цветанов: Долна баня стана привлекателно място за живот и за туризъм благодарение на Владимир Джамбазов

.
Гласувайте с номер 3 за Владимир Джамбазов, защото където управлява ГЕРБ има видими резултати. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Долна баня. На събитието присъстваха народните представител от ГЕРБ Галя Георгиева, Ирена Коцева и Петър Беков.
 

„С всяка изминала година Долна баня става все по-привлекателно място за живот и за туризъм, благодарение на управлението на Владимир Джамбазов“, заяви Цветан Цветанов. Той бе категоричен, че Джамбазов е създал екип, който  гради, а не да руши. По думите на зам.-председателя на ГЕРБ управлението на Джамбазов оставя следа, защото за него водещ е общественият интерес. “За осем години никой не е останал разочарован. Владо си остана същият добър човек, какъвто го познавам от създаването на ГЕРБ“, категоричен бе Цветанов.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова хората да подкрепят политиките на Владимир Джамбазов. „Трябва да продължим започнатото. Владимир Джамбазов дава равен старт на всички знаещи и можещи. Точно такива достойни хора трябва да представляват ГЕРБ. Напълно подкрепям това, че общината трябва да харчи толкова, колкото изкарва – това е отговорната политика на отговорния политик“, заяви Цветанов.

Цветан Цветанов посочи още, че кметовете от ГЕРБ работят и ще продължат да работят за превръщането в населените места в по-добро място за живеене. „През двата си мандата Владо има изпълнени редица проекти, които подобриха стандарта на живот на жителите на община Долна баня“, заяви Цветанов. Той бе категоричен, че Джамбазов знае как да работи с европейски средства и ще бъде в постоянен диалог с правителството на Бойко Борисов. „Той ще получи подкрепата на най-голямата политическа партия - ГЕРБ и ще продължи да реализира  видимите резултати в Долна баня“, подчерта Цветанов.

 

„Нашата Община е пример за добра работа и ние ще продължим да работим за развитието на инфраструктурата“, заяви Джамбазов. Той подчерта, че негов приоритет е изграждането на пречиствателна станция. Владимир Джамбазов бе категоричен, че по време на управлението на Орешарски Общината е загубила проект за ВиК мрежа. „Бяхме лишени от  европейската солидарност. Много проекти не бяха одобрени, заради лошото управление на  Орешарски, спъваха ни  по всички възможни начини“, заяви Джамбазов. Той бе категоричен, че благодарение на ГЕРБ днес имам видими резултати в Долна баня.  „Ние сме единствената Община, която храни толкова болни и възрастни хора безплатно“, заяви Джамбазов. По думите му, Долна баня е една финансово стабилна Община. Владимир Джамбазов заяви като свои основен приоритет кандидатстване и реализиране на проекти с европейски средства в новия програмен период.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3734 |22.10.2015 Цветан Цветанов: Най-правилния избор за община Пирдоп е номер 5 за Донка Бикова и ГЕРБ . 0| 3801 |21.10.2015 Цветан Цветанов: С д-р Костадин Коев Велинград ще стане визитната картичка на България в сферата на туризма . 0| 3781 |21.10.2015 БСП закрива кампанията си в София, Монтана, Троян, Златица, Пирдоп, Болярово, Долна Оряховица, Любимец, Каварна - Каспичан, Перник . 0| 4100 |20.10.2015 Цветанов: Шукри Халилов е бъдещето на община Рудозем, ГЕРБ цени различията у хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads