Реклама / Ads
18| 7045 |10.09.2019 ПОЛИТИКА

Арх. Игнатов: Атаката срещу нас е защото промяната, която искаме да постигнем в София притеснява опонентите ни

.
Арх. Борислав Игнатов
Явно промяната, която ние искаме да постигнем в София притеснява опонентите ни. Такава атака не е имало до сега в политическия живот, но това само ме мотивира, защото получихме много голяма подкрепа. Ще направим одити на всички общински дружества, защото те не функционират добре - и Топлофикация и Градска мобилност ще бъдат проверени.
 

Това заяви арх. Борислав Игнатов, кандидат за кмет на София  в предаването „Лице в лице“ по бТВ. Първо той обясни още веднъж произхода на компроматните снимки, с които бе направен опит да бъде унижена приятелката му.

 

Моята приятелка е жертва на тормоз от страна на човек, на който тя се е доверила преди повече от 10 години. През 2011 г. е потърсила помощ от полицията, но не е получила такава. Шокът и травмата, която тя е преживяла тогава и сега са големи, обясни той.

 

Знаех, че има такъв случай с изнудване, но не съм се задълбавал в конкретика, защото не се интересувам от стари истории. След този случай получихме десетки сигнали на млади жени, които са в такава позиция – унижавани и шантажирани от бивши приятели.

Сигнал се подготвя с подкрепата на „Демократична България“. Екип от юристи работят по сигнали по различни закони. Арх. Игнатов апелира към всички хора, най-вече младите да внимават с хората, с които общуват.

 

Това което се вижда последните години – ремонтите на ремонтите са само едно от многото неща, които ме мотивираха да приема поканата да се кандидатирам. Камарата на архитектите имахме срещи със Столична община и с г-жа Фандъкова специално за перките по „Графа“, защото там имаше пострадали хора. Скоростта, с която се случват нещата е изключително бавна, работи се по-много остарял начин. София ID е наша идея за създаване на дигитална идентичност на всеки гражданин на столицата, който ще има възможност да общува с всякакви администрации без да се разхожда до тях. Имаме много силен екип в дигитализацията. Това ще стане през първата година и ще струва по-малко от 1 % от бюджета на общината. Така ще дадем самочувствие на хората, че са граждани с права.

 

Мога да гарантирам и с професионалния си опит и с характера си, че няма да има повече ремонт на ремонта. Първо трябва да има стандарт за улиците и как се правят, а след това по този стандарт се правят търговете за изпълнение. След това следва да има само контрол. Общината има най-силните средства да изисква най-високо качество. За да се случи това трябва и кмета и общинския съвет да сме хора с принципи и без зависимости.

 

Друга инициатива, за която гвори Игнатов е за всеки гласоподавател да бъде посадено по едно дърво, ако получат мандата.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 7320 |11.02.2019 Иво Мирчев: ГЕРБ спряха електронното гласуване, защото не може да се манипулира . 0| 5378 |26.03.2016 Михаил Миков: БСП няма право да е партия-проект, защото защитава интересите на мнозинството . 0| 7526 |14.07.2015 Борисов за протеста: Ще изригна, защото знам повече от всички, но... . 47| 6761 |30.10.2012 Зеленогорски: Отидох при Кунева, защото дясното се разпадна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads