Реклама / Ads
0| 3783 |16.10.2019 НОВИНИ

Милко Панов: Да си кмет на Нови Искър означава да работиш за хората

.
Грижата за гражданите е на първо място, заяви лидерът на БСП- София и водач на листата на социалистите за общински съветници Калоян Паргов.
 

"Доста мислих какво да кажа, но сред приятели и вкъщи може да се говори лесно. Истината е, че да си кмет означава да работиш много", така започна обръщението си кандидатът за кмет на район "Нови Искър" Милко Панов.

 

Той говори пред граждани по време на представянето на кандидатите от района за кметове и общински съветници. На събитието присъстваха лидерът на БСП - София и водач на листата на социалистите за общински съветници Калоян Паргов, кандидатите за общински съветници от листата на БСП Михаил Ставрев, Атанас Минев и Иван Пешев, кандидатите за кметове на кметства - Пламен Борисов, на Чепинци, Стилиан Каприев, на Световрачене, Йорданка Пенкова, на Мировяне, Илиян Игнатов, на Негован, Кирил Георгиев, на Локорско, Катя Василева, на Кътина и Николай Нодков, на Балша. Гости бяха заместник-председателят на НС на БСП Кирил Добрев и народният представител доц. д-р Николай Цонков, както и кандидатът на БСП за кмет на район "Люлин" Май Александрова.

 

Милко Панов призна, че не е толкова лесно решението да се кандидатираш за кмет, изисква се сила, кураж, опит и подкрепа. "Да си кмет означава, че трябва да спечелиш доверието на хората и да работиш за тях", добави той.

 

Кандидатът на БСП беше категоричен, че е нелепо в 21 век, когато говорим за развитието на метрото, да има райони без канализация и водоподаване. "Ние нямаме нормален градски транспорт. А не трябва да се забравя, че Нови Искър и прилежащите крайградски села са част от София", каза Панов. 

 

"Не мога да си позволя да разочаровам моите приятели, колеги, съученици, това са хората, сред които съм израснал. Не може да допуснем това, което се случва от години в района ни. Имаме визия как да се справим с проблемите", категоричен е кандидатът за кмет на левицата.

 

Водачът на листата на БСП за общински съветници Калоян Паргов предаде поздрави на хората от името на гражданския кандидат за кмет на София Мая Манолова. "Тя е гласът на народа. Заедно ще се борим със статуквото, с модела на сегашното управление", каза Паргов.

 

Той призова хората да подкрепят, освен Милко Панов, и кандидатите за кметове на населени места, както и листата за общински съветници на БСП. "За да може да работи добре Столична община, трябва да имаме мнозинство в общинския съвет. Трябват професионалисти и експерти", категоричен беше Калоян Паргов.

 

"Всички обещават. Ние предлагаме прозрачност. Трябва да знаете къде отиват парите ви. Предлагаме професионализъм, за да няма повече недомислици като ул. "Граф Игнатиев", допълни председателят на БСП - София.

 

"Ние ще питаме хората. И преди искахме да питаме хората, но колегите от ГЕРБ ни спряха. Пари има, трябва да се използват правилно. Със същите пари, ние можем да направим повече неща, по-бързо и по-качествено. Грижата за гражданите е на първо място", завърши обръщението си той. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3479 |16.10.2019 ПЕНЧО МИЛКОВ: Хората с увреждания трябва да бъдат приобщени към живота в Русе . 1| 3516 |16.10.2019 Майки и спортисти зад Волен за кмет на София . 0| 3544 |15.10.2019 Пенчо Милков: Незрящите хора могат да бъдат равностойни в обществения живот . 1| 3487 |15.10.2019 Станишев: Милко Багдасаров иска шанс за младите хора на Кърджали да останат в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads