Реклама / Ads
15| 9349 |26.02.2014 МИНАЛО

Бойко се пъчи като лейтенант във "Фейсбук"

.
Бойко Борисов показа кариерното си израстване във "Фейсбук" със снимки и предизвика фурор в мрежата. Заклети бойковисти скочиха срещу коментатори, които се пошегуваха с лидера на ГЕРБ за нуждата му от медийно внимание. Голяма част от коментаторите пък добавиха, че публикуването само на две снимки - като лейтенант и като генерал-лейтенант напълно разкрива как Борисов е прескочил всички етапи на развитие и е станал генерал по нареждане, а не по заслуги.
 

"Докато не извадиш снимката си като голо бебе по чурка, не те признавам!", написа Хриси Румен Милкови. "Бойко, дай сега и една снимка, като бебе във ваничка и колекцията ще е пълна", даде рамо и Катя Крънчева.

Статусът, който предизвика гнева на бойковистите обаче принадлежи на Самуил Петканов. "Всички чакаме оная снимка, на която сам режете пъпната си връв и се обявявате тържествено за открит!", написа създателят на сайта "Не!новините" и едно от лицата на юнския протест от миналата година.

"Троловете са на смяна...", заключи Десислава Николова. "Смешно е да гледаш разни голбради мъжленца от гейското поколение, което не знае какво значи армия и униформа, да критикува един генерал... ама много е смешно", по-обстоятелствен е Христо Николов. Между двамата не е видна роднинска връзка, въпреки съвпаденията на имената.

"Самуил Петканов, всички чакаме клипа, на който новороденият Самуилчо поема първа глътка въздух, за да извика: Бойко е мутра!", атакува директно Александър Алексиев. "До Самуил Петканов..Така като те гледам си 100 процентов педераст,дори не си и гей. А в тройната ви коалиция е пълно с такива", още по-брутално се изрази Калин Станев, напълно пропускайки факта, че Петканов е твърде далеч от тройната коялиция.

"Може ли да има толкова злобари,които си дават тъпото мнение там където не му е мястото.Като не ви харесват снимките на Бойко,не плюйте поне а се дръжте човешки и нормално...!", "Не мога да разбера, от къде събират толкова помия за да хвърлят. Как па не свърши тая яма от където гребат!", "Някои уроди ще се задавят в собствената си пяна от злоба и олигофрения, но хората Ви обичат, г-н Борисов!", коментира мъжката част от феновете на Борисов.

При дамите преобладават обясненията в любов, гарнирани с леко захапване на "хейтърите" му. "Г-н Борисов, спрете с тези снимки , ще има масови самоубийства на фенки :))) Нали знаете , че като чуят Бойко Борисов , някои се изпотяват от страх , други от страст :)))", палаво написа Ирен Риджакова. С "Любовната страст, прекрасно изживяване! Не напразно има девиз: "Прави любов,а не война"... Злоба да няма, завист да няма, това е нужно на народа ни!, се включи и Петя Райчева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 10130 |24.02.2014 Да си спомним за Христо Проданов . 2| 12556 |17.02.2014 „Васил Левски. Живот, дела, извори“ - 141 г. от смъртта на Апостола . 2| 6747 |15.02.2014 146 години от рождението на Константин Каварналиев . 5| 10274 |14.02.2014 Островитяни закусват с капитан Джеймс Кук

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads