Реклама / Ads
49| 18440 |30.11.2014 МИНАЛО

Георги Димитров бил сексманиак и женкар

.
Георги Димитров
Георги Димитров е бил пристрастен към секса. Това коментира по Нова телевизия журналистката Светослава Рудолф. Любовниците му го наричали „Жорж“, а техните деца „Чичо Джон“.
 
Жена му Люба Ивошевич много е държала да бъде сексуално удовлетворена, по думите на Рудолф. „Много жени в днешно време не стигат до ор*азъм и си траят“, отбеляза тя. Докато Димитров не се свенил да оглежда всяка една жена, Люба умирала от ревност и отваряла всяко негово писмо. В крайна сметка тя се самоубива, той продължава живота си с друга, а преди да почине се оказва, че е болен от хроничен простатит, и то не заради възрастта си. Болестта връхлита младежи, които на младини са правели много и безразборен секс.

Докато е бил женен за Любица Ивошевич партийният вожд й е изневерявал постоянно. Тя дори го заварва в собственото си легло със съпругата на висш сръбски партиен функционер. Последните 10 години от брака си тя е предупреждавала всеки, с когото вожда се е срещал. "Пазете жена си, Димитров идва", пишела им Люба. Въпреки че собствената му вярност му е била чужда, Димитров изпадал в паника жена му да не му изневери. "Полудявам от мисълта, че може да се отдадеш на половата си неудовлетвореност в критическата възраст, в която навлизаш", пише й той от Софийския затвор.

От затвора в Германия по време на Лайпцигския процес Георги Димитров си пишел с няколко жени. Женената по това време Ани Крюгер осигурява алибито и сведетелства в полза на Димитров, за да не го обвинят. "Вие какво си мислите, Аз нито съм съм импотентен, нито педераст", обръща се той към съдията., свидетелства историчката Цветана Кьосева.Тя му  говори за брак и след това той охладнява към нея.

Със сръбкинята Кити Йованович има връзка в Москва. Тя също е писателка. Обещал да се ожени за нея и тя се хваща като удавник за сламка. Намесва се Сталин и му препоръчва Роза Флайшман и тя става втората му жена. Тя е 14 години по-млада от него.В семейството не я понасят.Единстввеното им развлечение е вечер да играят, разказва още Кьосева.

Тя споменава и за една друга любовница, Ива Рьоклер, с която Димитров приспива още във влака за Москва.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6972 |30.11.2014 В Плевен вдигат нов паметник на легендата Емил Димитров . 2| 12549 |02.07.2014 През 1949 г. умира Георги Димитров,през 1999 взривиха мавзолея . 8| 12080 |25.05.2014 138 г. от смъртта на Георги Бенковски . 16| 10315 |04.04.2014 Саркофагът на Георги Димитров в пункт за скрап

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads