Реклама / Ads
0| 9424 |28.06.2015 МИНАЛО

Лучано: Няма да ни стигне времето да изредя предателите

.
Васил Иванов - Лучано
Предадоха ме приятели, няма да ми стигне времето да ги изредя. Боли ме от хората, с които работех в бизнеса, в министерството бе перфектно. Държавата я няма и това е най-тежката диагноза. Кой допусна това да се случи. България е София и нищо повече. Това каза в "Събуди се" бившият спортен министър Васил Иванов-Лучано.
 
Ще живея 100 години, за да дразня враговете си, продължи с усмивка Лучано.

Когато бях министър имаше повече пари за спорт, сега се дават за строителство, което не е лошо, коментира Лучано. А -група никога няма да бъде същата, след като Локомотив София и ЦСКА са аут", добави още той.

Трябва винаги да мислим позитивно, след това нещата ще се наредят сами. Не мога да коментирам защо се стигна до положението тези два столични гранда да не са  в елита, смята той.

Според него страната е тръгнала надолу, още с ликвидирането на селското стопанство при Филип Димитров. Сега внасяме домати от Гърция, Турция и Македония, а земята пустее. При социализма имаше СИВ и горе-долу имаше производство. Даваш домати, вземаш праскови, припомни Лучано.Трябва да започнем отначало, това е може би решението, добави той.

При сбогуването с Иван Славков-Батето, на който Лучано е най-добрият пиятел, той му заръчал, да се усмихва.Не крие, че му липсва и че ако би имал възможност да го види, ще му каже, че го обича.

Лучано коментира и личния си живот. "Успех са ми децата, но не знам дали са от мене", усмихна се той. Лучано разкри, че за него любовта е нещото, което може да промени живота. А най-силна болка е изпитал, когато след 11 години съвместен живот го е напуснала жената, която е обичал.

Не искам този живот, който живея в момента. Искам нормални хора около себе си. 70% от тях искат пари назаем. Над 50 пъти на ден ми искат пари. На някои давам, на други отказвам, сподели бившият министър.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5257 |19.06.2015 Година след трагедията в Аспарухово- виновни няма! . 46| 9657 |13.12.2014 Христо Христов: След 25 г. преход още нямаме отговори на два въпроса за комунизма . 89| 20406 |11.11.2014 Путин: СССР нямаше да победи нацистите, ако Сталин не е бил неумолим

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads