Реклама / Ads
0| 3766 |07.12.2018 МИНАЛО

СДС навлезе в третото си десетилетие

.
Румен Христов
СДС постигна много – изведе България за кратко време от тоталитарна към демократична система, от централно планирано към пазарно стопанство, от откритите листове до границата към пътуване без визи, от цензура и репресии към свобода на словото! Това пише в писмо до всички демократи председателят Румен Христов по случай 29-ия рожден ден на партията.
 

Ето и цялото писмо:

 

До всички демократи в България


ОТВОРЕНО ПИСМО

Честит 29-ти Рожден ден на СДС! Честит празник на всички седесари, съидейници и демократи!

Днес нашата партия навлиза в третото десетилетие от своя път. Път, който изведе България до мястото, откъдето насилствено беше извадена по време на комунистическия режим. Място на демократичния дух, на свободния избор на личността, на ценностите и достиженията на демокрацията.

СДС се роди, за да изпълни мечтата на българските граждани за един достоен живот на европейци.
Хората със син пламък, които пълнеха площадите, ни дадоха сили да направим най-важните промени за България по времето на Прехода. На тези хора и на техните деца ние дължим още повече усилия, за да станем държавата, която всички искаме – с по-високи доходи, със справедлива съдебна система, с реформирани в полза на хората здравеопазване и образование, с преодоляване на демографската криза и създаване на условия за младите да се развиват в Родината ни!

СДС постигна много – изведе България за кратко време от тоталитарна към демократична система, от централно планирано към пазарно стопанство, от откритите листове до границата към пътуване без визи, от цензура и репресии към свобода на словото! След нас управляваха много партии и коалиции. И ние се надявахме те да надграждат по посока увеличаване на доходите и по-добър стандарт на живот. За съжаление, това не се случи.


СДС е партия, а не нечий проект. Ние имаме бъдеще, защото имаме идеи и опит. Затова, днес СДС поставя като своя нова и най-важна цел, българите да бъдат европейски граждани с европейски доходи. И ще продължаваме да търсим съмишленици, с които да работим заедно за осъществяването й!

Да си пожелаем да оправдаем надеждите на нашите избиратели и да се поздравим с успех на всички предстоящи избори !

Честит празник на всички демократи и хора, които ценят свободата!


Румен Христов,

Председател на Съюза на демократичните сили

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6767 |02.12.2018 Преди 50 години трима студенти застават в защита на Пражката пролет . 0| 5661 |01.12.2018 Преди 131 г. се ”ражда” детективът Шерлок Холмс . 1| 9417 |28.11.2018 На този ден преди 75 години Сталин, Рузвелт и Чърчил си разделиха Европа в Техеран . 1| 9707 |27.11.2018 В периода 1919 - 1942 г. на вечерна проверка юнкерите викат: ”Помним Ньой!”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads