Реклама / Ads
7| 14121 |13.07.2010 МИСТЕРИИ

13 юли 2010, вторник – черен ден

.
Кратко описание Източник: източник
Като ден, „подходящ” за умиране, определя 13 юли 2010 г. руският астролог Б. Милтон. Още преди месец той предупредил, че на този ден в разгара на лятото ще има много нещастни случаи, много хора ще загинат.
 

Дали неговата мрачна прогноза се е сбъднала или просто поради стечения на фатални обстоятелства, но наистина съобщенията за ранени и загинали сякаш са по-чести от друг път.

Шест души паднаха жертва на ревнивец в щата Ню Мексико, САЩ. Мъжът ги изпозастрелял като пилци, след което се самоубил. Сред убитите е и бившата му съпруга, заради която всъщност се случило кървавото меле във фабрика на оптичната фирма Emcore.

Четири деца се удавиха край Нижнеудинск, Иркутска област в Якутея. Те били в Уазка, която карал техен дядо. При маневри край язовир, машината се подхлъзнала и паднала във водата. Мъжът и едно от децата успели да се измъкнат, но другите три нямали шанс.

Двама души са загинали при катастрофа на пътя между селата Бистрица и Железница, съобщават от МВР. През изминалото денонощие на територията на страната са станали 25 тежки катастрофи с 3-ма загинали и 41 ранени, от които 2-ма с опасност за живота.

Трима души загинаха от ураганни ветрове в Северо-западна Германия. Такова чудо не се е случвало от 60 години, твърдят местни жители.

Най-малко 11 души са загинали след серия от атаки в Ирак. Поне 12 други са ранени. Единият от атентатите е бил извършен по време на демонстрация срещу антишиитски нападения северно от Багдад.

Починаха още четирима души, станали жертва на атентатите в два ресторанта в Уганда. В неделя вечерта в град Кампала загинаха 24 души.

В Дагестан един загина, а трима са тежко ранени след като неизвестни стреляха по лек автомобил с четирима младежи вътре. Убийците са избягали.

Трима военнослужещи от НАТО са загинали при нападение в Южен Афганистан, обявиха от Алианса, без да предоставят повече подробности.

Най-малко трима души са загинали, а повече от 50 други са в неизвестност, след като проливни дъждове предизвикаха свлачища в югозападната част на Китай.

Гадателят Милтон твърди още, че до края на годината в немалко държави ще се случат природни бедствия, които ще отнемят стотици човешки животи. За Европа той предвижда преди всичко наводнения, вследствие на проливни дъждове и бури.

13 юли е 194-ият ден в годината според Григорианския календар, остават 171 дни до края на годината.
На тази дата през 1793 г. ръководителят на Френската революция Жан-Пол Марат е заклан във ваната на собствената си баня от благородничката Шарлот Корде.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 11125 |09.07.2010 Истината за убийството на Борислав . 7| 27269 |03.07.2010 Генетична болест „ражда” вампирите . 10| 9353 |26.06.2010 Нашенският Джабулани кючек посяга към Грами . 2| 11694 |23.06.2010 Открийте 78-та билка, благословена от Бог

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads