Реклама / Ads
4| 5915 |31.12.2014 МИСТЕРИИ

2015-та: Живот на кредит, на икономии и като цяло на предела

.
Силва Дончева
Тежката квадратура Уран - Плутон ще доведе до огромни транформации и напрежение в следващите поне 10 години.
 

През 2015 г. тежките влияния от 2014 г. ще дадат своите дълбоки и доста неприятни резултати. В този смисъл ще се ходи след събитията и ще  е трудно те да бъдат променяни. В политиката няма да има изненади и съответно предсрочни парламентарни избори, но управлението ще е много трудно и мъчително, с постоянни скандали и противоречия. Моментите на кризи и преструктуриране са: около 10 януари 2015 г.;  края на юли и началото на август 2015г. и чак до края на декември 2015 г. Това са периоди на нови решения и идеи и същевременно голям сблъсък и скандали.

 

Времето в началото на октомври и особено през декември 2015 г. ще е много напрегнато. Ще се сблъскат много интереси, по-голямата част от които чуждестранни. Това е особено видно в хороскопа на новото правителство, тъй като Слънцето е в 9 дом, както и Венера и Сатурн. Това е силно указание, че почти всички решения в държавата ще се вземат отвън. Влиянието на външни сили ще е определящо. Това се допълва и от факта, че Сатурн още на Коледа ще промени своя знак и ще навлезе в Стрелец. Това като цяло ще доведе и до блокажи и в много звена от международната политика и груба намеса в самите международни органи за управление; Организацията на обединените нации, Европейската комисия, Съвета на Европа,  Организацията на страните износителки на петрол, неформални обединения като Г-8 вече Г-7 и други подобни съюзи. Всички тези организации ще се изправят в следващите години пред непреодолими противоречия и блокиране на дейността. Така наяве ще излязат всички задкулисни решения и действия от предишния период и особено след 2011 г. България ще се окаже във водовъртежа на тежки международни отношения и негативи. Светът също ще навлиза все повече в тежки конфликти на всички нива; икономически, финансови, военни и социални.  

 

Тъй като и новият парламент и новото правителство са обвързани със знака  Скорпион, това допълнително ще доразкрива тежките решения в областта на банковото управление, кредитната политика и финансите. Тъй като към датата на въвеждането на валутния борд – 1 юли 1997 г. продължават да текат доста негативни влияния, напрежението върху финансовата система ще продължат и през следващата година. Банковата система няма да е стабилна и ще се наложи непрекъснато и укрепване. Често ситуациите ще са на ръба, особено през април и късната пролет на 2015 г. Ще се налагат финансови инжекции от различни места и крайни мерки за подпомагане на системата. Ще е като живот на кредит, на икономии и като цяло на предела. В много области ще има прекомерно администриране, бюрократизиране и преструктуриране. Това ще е най-явно в данъчната система, митниците и МВР. Там ще се действа по стари и закостенели начини, по утъпкани управленски пътеки. Често договорите и споразуменията ще са напълно тайни и недостъпни за обществото. Подобна тенденция има и в сферата на строителството и недвижимите имоти, както и на земеделските земи.

 

ДПС ще е в най-тежка позиция, защото към датата на учредяването на партията 4 януари 1990 г. се движат много неприятни и конфликтни влияния. Те ще отслабят силно присъствието на партията и в икономическия живот. В нея самата ще има сериозни сътресения и промени. Ще се засили и конфронтацията и с други политически партии. Тази тенденция ще продължи поне още две години.

Интересна позиция в хорскопа на правителството  е изгряващият знак, който е в знака на Водолей, както писах още през ноември. Той разкрива непредвидимост, изненадващи и нови ходове, неочаквани решения и споразумения. Всички тези „нововъведения“ и пи ар акции ще бъдат главно в сферата на енергетиката, както и в чисто финансовата сфера. Ще паднат редица договори и споразумения, като и ще се сключат други контракти с неочаквани клаузи. Водолей е знакът на Русия и тя ще продължи през цялото време да има определящо влияние върху енергетиката. „Южен поток“ по –скоро няма да бъде спрян или ще бъде трансформиран под друга форма, което в никакъв случай няма да означава край на проекта и преминаването на транзитен коридор на газта. 

 

Руските интереси в крайна степен ще бъдат доста добре застъпени. Също така определещи в икономиката и финансите ще са европейските проекти и въобще корпоративните енергийни интереси. Те ще се разгънат почти на възможния максимум, независимо от напрежението и тежкото задкулисие.  Това се определя от присъствието на Уран в дома на финансите.

 

Ще е налице и силна популистка вълна и удовлетворяването поне на външен план на нуждите на социално слабите, болните и по-нуждаещите се. Много финанси ще бъдат насочени натам. Определено ще бъдат свързани със заеми поради фактът, че декадата на Риби, свързана с финансите  е под Скорпион, а и самият знак на Скорпионът управлява и хороскопът на Правителството и на Парламента.

Всъщност цялата 2015 г. е по-скоро странно стабилна, независимо от непрестанните скандали.  Парламентът ще препятства много голяма част от решенията и ще има по-скоро деструктивна роля, ще предизвиква поредица от кризи. Той ще е най-слабото звено в управлението.

 

Русия ще продължи да бъде в много тежко икономическо и политическо състояние, което ще продължи и през следващите години. Ще има вътрешно напрежение и социални вълнения, които ще се разраснат през следващата  2016 година.  Владимир Путин вероятно ще удържи на външния натиск, въпреки че това ще е като преминаване през ада. Неговият път, както и този на Русия, за съжаление не е към Изтока или към Турция, а към Германия и Европа и колкото по-бързо го разбере, толкова по-леко ще му бъде. Това е в съответствие с по-големи, по-глобални и по-важни, не толкова земни, а космически влияния. В противен случай, ако се пренебрегне голямото и важното, сблъсъкът в света през следващите десетилетия ще е грозен и залогът ще е бъдещето на децата ни.

 

От друга страна, горещ конфликт между Русия и Америка никога няма да има. По-скоро в недалечно бъдеще и не при това управление, се очертава определен съюз /военен/. 

 

Под доста тежки въздействия влиза и Турция. Там особено в края на 2015г. и през 2016г. ще има промяна на властта. Турция постепенно ще навлезе в период на дестабилизация. Роденият в началото на знака на Риби Реджеп Ердоган навлиза в период на много тежки изпитания. Те ще бъдат на няколко фронта, включително и този за властта.

 

Като цяло, както неведнъж сме коментирали социалното напрежение в света ще се разраства, като тази тенденция ще обхване и САЩ. Към тяхното Слънце на 4 юли 1776г. също са налице много внезапни и неблагоприятни въздействия. Ситуацията ще се задълбочава и в бъдеще и особено след 2018г. Там ще започнат изключително тежки реформи и преструктуриране. 

 

Тежката квадратура Уран - Плутон, която вече три години доминира в астрологическите влияния на света ще доведе до огромни  транформации и напрежение в следващите поне 10 години. С оглед на това е важно да се разбере, че е необходима пълна организация и здрава работа, за да се поеме този нелек период.

 

По отношение на България е добре всеки българин да се опита да види по-голямата картина в света и ролята ни в нея. Вглеждането само в собственото ни оцеляване, е най-сигурният начин да се доунищожим. Крайно време  е да разберем, че относно невидимия свят и окултните знания, ние имаме много важна роля в Европа и спрямо Русия. И тази роля не е толкова икономическа, финансова или политическа, дори не е българска, а християнска и духовна.

 

Силва Дончева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 35662 |24.12.2014 СУПЕРСЕНЗАЦИЯ! Доказано! Има живот след смъртта... . 5| 8593 |08.10.2014 Животът след смъртта трае 3 минути? . 1| 6316 |08.09.2014 Германски учени доказаха, че има живот след смъртта . 17| 9840 |09.09.2014 Германски професори: Има живот и на оня свят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads